Perfektionisten Irene åbner klinik i Odense

Irene Hansen i sin nye odenseanske klinik. Foto: Hasse Frimodt

Perfektionisten Irene åbner klinik i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irene Hansen har med stor succes behandlet klienter siden hun åbnede klinik i 1997 i Vissenbjerg

Vissenbjerg Klinikken, med behandlinger indenfor akupunktur, zoneterapi, massage, coaching og hypnose, har eksisteret, siden Irene Hansen oprettede den i 1997 i Vissenbjerg.Hun har i de seneste 10 år gået med tanker om åbning af en klinik i Odense.- Jeg har længe gerne villet kombinere det at have klinikken i Vissenbjerg med en klinik i Odense. Og jeg har fundet det rette sted til endelig at starte klinik op i Odense. Det har jeg i et lokale hos Kontorhotel Fyn på Aløkke Allé 5.

Vissenbjerg Klinikken
Vissenbjerg Klinikken

Åløkke Allé 5

Kontorhotel Fyn

Indehaver: Irene Hansen

Facebook: Vissenbjerg Klinikken

Hjemmeside: www.vissenbjergklinikken.dk

Perfektionist

Irene betegner sig selv som perfektionist i sine behandlinger.- Jeg ved, jeg er dygtig, for det har jeg beviser for gennem mit arbejde som behandler siden 1997. Jeg har gennem tiden hjulpet mange mennesker, som på den ene eller anden måde var opgivet af sundhedssystemet. Jeg har gode resultater med behandling af alt lige fra spædbørn til de helt ældre. Folk med livslange lidelser er kommet til behandlinger, og for rigtig mange af disse mennesker betyder det, at de får livet tilbage og igen kan fungere, passe deres job og lignende, og måske slipper de for at tage piller med diverse bivirkninger, siger Irene Hansen.

Go Morgen Danmark

Hun har for mange år siden, medvirket i tv udsendelse "Go Morgen Danmark", hvor hun var i studiet sammen med en klient, hun havde behandlet med så tilfredsstillende resultat at klienten, der ellers af lægerne var betegnet som handicappet for livet, blev så rask, at hun kunne passe sit job, føde to børn og i dag lever godt.- Det var noget af en succeshistorie, som medierne elskede, og som vi selvfølgelig stillede op til begge to. Det er jo den slags solstrålehistorier, der kan give andre mennesker tro på, at selvom man er opgivet af lægerne, så er der stadig mulighed for andre behandlingsformer, der kan hjælpe, siger Irene Hansen.

Perfektionisten Irene åbner klinik i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce