Per Berga: - Jeg stiller ikke op ved næste valg

Enhedslistens Per Berga Rasmussen stopper som rådmand for ældre- og handicapområdet.
Foto: Robert Wengler

Per Berga: - Jeg stiller ikke op ved næste valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den afgående ældrerådmand Per Berga Rasmussen (EL) har definitivt besluttet sig for ikke at stille op ved næste kommunalvalg, siger han til Fyens.dk efter sit stop som rådmand som følge af sygdom.

Det er planen, at Per Berga Rasmussen fortsætter som medlem af Odense Byråd valgperioden ud, men herefter er det også stop. Efter 37 år i byrådet har den afgående ældrerådmand truffet beslutning om at stoppe i politik til det næste kommunalvalg i 2017.

Det siger Per Berga Rasmussen til Fyens.dk i et interview minutterne inden offentliggørelsen af nyheden om hans stop som rådmand som følge af sygdom.

- Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke stiller op igen næste gang. Ved at skifte nu, giver det Brian en god platform til næste valg, for det er altid nemmere at blive genvalgt end nyvalgt, siger Per Berga Rasmussen med henvisning til, at Brian Skov Nielsen, der midt-september overtager rådmandsposten for Ældre- og Handicapforvaltningen, blev valgt ind som ny ved det seneste kommunalvalg i 2013.

- Vi havde under alle omstændigheder lavet dette generationsskifte i løbet af valgperioden, men det er klart, at med mit sygdomsforløb er det blevet lidt mere aktualiseret. Ellers havde vi nok ventet til næste år, siger Per Berga Rasmussen.

Rådmanden blev for tre år siden ramt af tarmkræft, og tidligere i år måtte han i gennem en ny operation, denne gang for kræft i leveren.

Læs et større interview med Per Berga Rasmussen lørdag i Fyens Stiftstidende eller på mitfyn.dk

Per Berga: - Jeg stiller ikke op ved næste valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce