Parcelhusejere i Fraugde er vrede


Parcelhusejere i Fraugde er vrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EJERFORM: Beboere mener, de bliver omklamret af udlejningsboliger i strid med lokalplanen
FRAUGDE: De er vrede de tre familier, der bor på Blåstjernen i Fraugde. På deres storparcel er der udstykket til otte parcelhuse i alt, og de fleste af grundene er solgt, men endnu er der altså kun bygget de tre parcelhuse.

Nu ser det ud til, at alle storparcellerne rundt om de otte parcelhuse skal bebygges med tæt/lave andelsboliger og udlejningsboliger.

- Og det er i strid med den lokalplan, der blev lavet for den nye bydel i september 2000, mener Allan Boje, der sammen med Janni bor i nummer fire.

Lokalplanen taler om at blande tæt/lav og åben/lav bebyggelse på de forskellige storparceller.

Ulige fordeling

Som nabo til den ene side har de tre parcelhuse allerede 17 tæt/lave andelsboliger og 20 tæt/lave udlejningsboliger. Lidt længere væk ligger to storparceller med hver 20 tæt/lave andelsboliger.

- Nu har HD Ejendomme så købt tre storparceller ved siden af vores, og her vil de efter sigende bygge rækkehuse til udlejning, siger Kim Lundsted fra nummer seks på Blåstjernen.

- Det vil sige mellem 120 og 140 tæt/lave boliger og så vores otte åben/lav bebyggelse - det kan da ikke kaldes en lige fordeling af de to boligformer.

Familierne på Blåstjernen flyttede til de nye udstykninger i Fraugde for netop at komme til at bo sammen med andre i parcelhuse, og nu ser de sig indeklemt mellem helt andre boligformer.

- Det betyder helt enkelt, at vores huse falder i værdi, mener familierne.

Intet om ejerform

Byplanchef Jørgen Boe bekræfter, at kommunen har fået et projekt tilsendt.

- Men der er ikke givet nogen byggetilladelse, siger Jørgen Boe.

- Nu ser vi på det, og er formalia i orden, vil bygherren få en tilladelse, siger han.

- Det er rigtigt, at bebyggelsen på de forskellige storparceller skal adskille sig fra hinanden, men lokalplanen siger ikke noget om ejerformen af boligerne, understreger byplanchefen.

Parcelhusejere i Fraugde er vrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce