Parade af pæne ord


Parade af pæne ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

55 har blandet sig i Odenses fremtid. Byrådet: Tak for det

ODENSE: Der blev præsenteret en parade af pæne ord, da byrådet i enighed godkendte den planstrategi, som er grundlaget for en revision af kommuneplanen.

Det er den plan, der afstikker de overordnede linjer for, hvordan Odense skal udvikle selv efter, at den socialdemokratiske Boye er gået på pension og den konservative Boye formentlig synger sine sidste kommunale vers.

10.000 flere

Mange roser var der til de 55 organisationer og privatpersoner, som på forskellig vis havde blandet sig i debatten og var kommet med forslag og ideer.

Odense skal i de kommende 12 år have i alt 10.000 flere indbyggere.

- Men i planen mangler der noget om, hvordan der skaffes skoler, daginstitutioner og andre servicetilbud, mente Enhedslistens Per Berga Rasmussen.

Han fik på det punkt støtte af Venstres rådmand Jane Jegind, der sagde, at den slags ting også skal tænkes ind i nye boligkvarterer uden for centrum.

Socialdemokraternes Thomas Funding kaldte Campus, altså universitetsområdet, med et nyt stort hospital for Odenses nøgle til udviklingen om både 30, 50, ja 100 år.

Og så talte socialrådmand Erik Simonsen (Ny Alliance) for, at der skal være plads til forskellighed - og dermed også byens skæve eksistenser.

Alle ordførere kan høres på den optagelse, som ligger på www.odense.dk

Parade af pæne ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce