Påsat brand på campingvogne og bil-hærværk


Påsat brand på campingvogne og bil-hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØDELAGT: Omfattende brandskader hos campingforhandler for 800.000 kroner og hærværk hos bilforhandler for 50.000 kroner
CENTRUM: Det er efter politiets opfattelse muligvis de samme gerningsmænd, som står bag to store omfattende tilfælde af brandstiftelse og hærværk med skader for over 800.000 kroner.

Fire campingvogne udbrændte og yderligere to-tre vogne blev voldsomt skadet, da der sent onsdag aften udbrød brand hos Odense Caravan Center på hjørnet af Roersvej og Grønløkkevej.

Odense Brandvæsen fik et alarmopkald på 112 klokken 23.22 om, at der var ild i taget på Sukkerkogeriet. Men ved ankomsten viste det sig, at det var tre-fire campingvogne, der stod i flammer ved Odense Caravan Center. Dertil var yderligere nogle vogne på grund af varmeudviklingen ved at blive antændt.

- Når varmen er så kraftig, som den er, og vi ikke gør noget, vil ilden sprede sig meget hurtigt til de andre vogne, fordi de står så tæt, siger brandmester Tommy Mortensen, Odense Brandvæsen.

Derfor måtte brandvæsenet bruge en vandkanon for at oversprøjte de campingvogne, der stod tæt på dem, der allerede var i flammer.

Ifølge indehaveren af Odense Caravan Center, Flemming Madsen, løber skaderne op imod 800.000 kroner.

Hos bilforhandler Kurt Krogager få hundrede meter fra Odense Caravan Center blev der også natten til i går begået omfattende hærværk med skader for op imod 50.000 kroner.

Mindst en halv snes af de udstillede biler på hjørnet af Middelfartvej og Grønløkkevej har fået store ridser i lakken, sidespejle er sparket af, og vinduesviskere brækket af.

Hos Odense Politi er man nu ved at efterforske nattens to kriminelle forhold.

- Vi går ud fra, at branden er påsat. Om den har noget at gøre med hærværket, tør vi slet ikke sige noget om endnu. Det må den videre efterforskning af sagen vise, siger kriminalkommissær Jørn Hestelund, Odense Politi.

Påsat brand på campingvogne og bil-hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce