Jernbanemuseet i Odense inviterer til og med onsdag på interaktivt teater.

Hvis du har børn i alderen cirka 6 til 12 år, er det måske en god idé at kigge forbi Danmarks Jernbanemuseum i Odense.

Her byder den populære attraktion på et interaktivt teater "Rejsen" - med Luna Park Scenekunst og en række freelance skuespillere.

I små hold sendes børnene sammen med forældre eller bedsteforældre på tur rundt i museet, og de får lov til at røre ved mange af effekterne - som et supplement til de eventyrfortællinger, der bydes på undervejs.

Betina Birkjær har sammen med Luise Midtgaard lavet forestillingen, og hun fortæller, at den cirka 45 minutter lange rundtur også kan nydes af voksne - uden børn eller børnebørn.

- Det skete i hvert fald på åbningsdagen lørdag, fortæller Betina Birkjær, der spiller rollen som "rejsekontorleder og billetklipper".

Mandag til og med onsdag er der afgang hvert tiende minut fra klokken 10 til 15 - med en pause mellem 12 og 12.50.

Når entrebilletten er betalt, er der også betalt for "Rejsen".

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.