• Forfatter, journalist og tolk Deniz Serinci har beskæftiget sig intenst med IS de seneste fire år.
  • For tiden er han på foredragsturné med den 22-årige iraker Farida Abbas Khalaf, der blev solgt som sexslave til en syrisk IS-kriger som 19-årig.
  • Man kan høre hendes historie på Odense Centralbibliotek lørdag 27. januar.

- Deniz, du har skrevet to bøger om IS. En om IS generelt, heriblandt deres krigere, og en om kvinder, der har været sexslaver hos IS. Hvordan kom du på den...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.