Orangeri-planer i Vollsmose


Orangeri-planer i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSE: Hvis en arbejdsgruppe bestående af foreninger, kommunalt ansatte og borgere i Vollsmose får sine planer gennemført, vil det tidligere Center Øst, nu kaldet Outlet Fyn, fremstå meget anderledes en gang i 2006.

En del af centret skal bygges om til et orangeri - et ord som kommer af det oprindelige formål: Dyrkning af citrusfrugter.

- Først og fremmest vil det være gangarealerne i den kommunale del af centret, der bliver langt mere indbydende, end de er i dag, forklarer chefen for Vollsmosesekretariatet Kay Jokil.

Store glaspartier, ovenlys og en café vil komme til at præge byggeriet, så det bliver et åbent og lyst sted at opholde sig, og der skal være muligheder for at lave kulturelle arrangementer - eventuelt på en mobil scene.

Penge fra kulturhus

Projektet vil koste 25 millioner kroner, og de 15 millioner kroner skal komme fra staten. Det er penge, som oprindeligt var afsat til et kulturhus i Voll-smose, men de planer har byrådet i Odense for længst droppet.

Desuden skal diverse fonde søges om 10 millioner kroner.

Arbejdsgruppen bag planerne har netop spurgt Økonomiudvalget med alle rådmændene og borgmesteren, om de synes, at man skal arbejde videre med planerne, og det har politikerne sagt ja til.

I den kommende uge skal planerne også diskuteres blandt de menige politikere, og hvis de også nikker, vil arbejdsgruppen fremlægge et egentligt forslag senere på året.

Orangeri-planer i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce