Odeon bag kulissen

Oplevelserne i Odenses nye musik- og kulturhus lider under, at gæsterne kommer alt for sent. Det mener Odeons kulturchef, Sara Ekknud.

Hos Fakta siger man jo, at man vil så gerne have, at kunderne bliver fem minutter længere.

I de sidste uger har jeg brugt den sætning meget - dog ikke med, at jeg gerne vil have gæsterne fem minutter længere.

Det vil jeg selvfølgelig også gerne efter koncerterne, da vores barer altid er åbne, men i højere grad, så ville jeg så gerne have gæsterne fem minutter før.

Sidste uge havde vi fem koncerter.

Til næsten alle fem koncerter må vi udskyde starttidspunktet. Ikke fordi, at musikerne eller scenefolket ikke var klar, men simpelthen fordi, at vores gæster kommer alt for sent. Det er til stor irritation for musikerne, produktionen og alle de mange mennesker, som har knoklet for at få et fedt show på benene i ODEON.

En typisk aften i ODEON: Kl. 19.58 ankommer der stadig masser af folk. Det er sågar sådan, at i fredags til City Singler, som var hylende morsomt - en anden historie, at der kom et stort selskab kl. 20.10. Showet begyndte altså kl. 20.

Det er desværre helt normalt praksis, at gæsterne vælter ind et par minutter eller tre før, at showet starter.

Og må jeg ikke bare have lov til at sige. Undskyld på forhånd: Hvor er det træls. Det gør nemlig at hele besøget starter halvdårligt. Det er der absolut ingen grund til.

Hvis gæsten nu i stedet for at ankomme kl. 19.58 kom kl. 19.40, så havde man god tid til at gå i garderoben, besøge toilettet og få bestilt sin pausedrink, så man slipper for at stå i kø til pausen.

I stedet for kan gå hen og hente sit glas på bordet direkte, når der er blevet ringet ud til pause. Man kunne i god ro og mag få hjælp med at finde sin plads, hvis det er nødvendigt af vores personale, og sætte sig klar ved siden af de mange andre gæster.

Jeg vil sågar påstå, at det giver en meget bedre aften for alle. Alternativet er nemlig at man skal løbe ned i garderoben og finde én vagt, som skal hjælpe én med at komme ind i salen, hvor efter man får lov til at forstyrre alle andre gæster, som sidder på samme række.

Så kære gæster: Vi vil så gerne give jer den perfekte aften i ODEON. En aften uden alt for meget kø og med god musik. Derfor ville vi blive så glade, hvis I kunne komme fem minutter tidligere.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
1
Odeon: - Vi vil ikke være et hus af forbud

Odeon: - Vi vil ikke være et hus af forbud

Kom rundt i Odeon: Her er steder, du aldrig ser

Kom rundt i Odeon: Her er steder, du aldrig ser