Fyns Politi fandt i løbet af lørdagen frem til to personer, der formentlig har stået bag hærværket mod byrådspolitiker Christoffer Lilleholts kampagnebil.

Efter at have sikret sig spor og snakket med vidner i Ny Vestergade fandt politiet lørdag frem til to personer, som menes at stå bag en del hærværk i området - herunder Venstrepolitikeren Christoffer Lilleholts kampagnebil.

- Der er tale om to 22-årige mænd fra Odense. Den ene har erkendt hærværket, den anden siger, at han ikke har begået hærværk, men erkender, at han var i området, oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen, der ikke vurderer, at hærværket har været politisk motiveret.

- Der har været lignende hærværk i området. Der er blandt andet skrevet ting på bygninger, og det ser ud til at være samme skrift, fortæller vagtchefen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.