Og det er ganske vist ...


Og det er ganske vist ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ganske vist: Folkeindsamlingen til For-tællerbrønden lever og har det godt

Det er ganske vist: Fra nær og fjern modtager arbejdsgruppen bag Folkeindsamlingen dagligt hilsener fra mennesker, som støtter folkeindsamlingen til Fortæller-brønden.

"Vi håber, at det gode initiativ må resultere i en vellykket fødsel" er blot et eksempel. Det giver virkelig energi.

Det er ganske vist: Arbejdsgruppen er i tæt dialog med Odense Kommune, der har sagt ja til at modtage Fortællerbrønden, bekoste anlægsudgifterne og stå for drif-ten samt finde en vel- egnet placering. Skulpturen skal blive den inter- aktive del i byens kulturliv, som er det essentielle i hele projektet. Odenses borgmester har givet projektet disse ord med på vejen: "Odense by kan glæde sig til den nye skulptur Fortællerbrønden i 2005. Jeg giver folkeindsamlingen min anbefaling og ønsker alt muligt held med projektet".

Det er ganske vist: Cityforeningen i Odense har slået et slag for indsamlingen og udsendt materiale til medlemmerne om at støtte sagen. LO Fyn vil udsende et lig-nende materiale til alle sine medlemmer samt til tillidsrepræsentanterne i firmaerne.

Magasin vil snart opsætte et "pengebarometer", så alle kan følge med i væksten.

Arbejdsgruppen er i færd med at søge relevante fonde om støtte, så der arbejdes bag kulisserne på flere fronter.

Det er ganske vist: Modellen af Fortællerbrønden kan stadigvæk beskues i Vestergade ud for Rambusch Lædervarer. Snart vil den stå foran H.C. Andersens hotel på Sortebrødre Torv som en del af en ny even- tyrlig udsmykning - også skabt af kunstneren Jens Galschiøt.

Vi opfordrer alle interesserede til at tage med på en guidet tur i kunstnerens værksted og få en ufor- glemmelig oplevelse. Se mere på www.fortaellerbronden.dk.

Det er ganske vist: Vi i arbejdsgruppen bag ind-samlingen vil gerne takke de mange, der indtil nu har fulgt opfordringen og støttet initiativet og på den måde er med til at skabe et samlingssted for alle byens borgere. Ja for hele det danske folk og de mange gæster fra nær og fjern, der vælger at besøge Odense.

Det er ganske vist: Der er lang vej endnu. Sligt skal man ikke fortie, så vi opfordrer endnu flere til at være med.

Og det er ganske vist et lille bidrag på konotnummer 0941-4358 3333 62 i BG Bank kan blive til en Fortællerbrønd lige efter den gamle digters ønske og til gavn og glæde for store såvel som små.

Merete Næsted, Christian IX's Vej 12, Odense M, er medlem af arbejdsgruppen bag Folke- indsamlingen.

Og det er ganske vist ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce