Offer for en tasketyv

Inden for kort tid har der i Odense været 86 tasketyverier. En af dem det gik ud over var Else Ibsen. Hun færdes nu helst ikke alene om aftenen. foto JØRGEN HANSEN

Offer for en tasketyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GODT RÅD: Bind ikke tasken fast til din cykel

De færreste tror, at det sker for dem, men med den seneste bølge af tasketyverier, som skyller ind over Odense, kan de færreste vide sig sikre.

Sådan var det også for 61-årige Else Ipsen. Hun har i mange år dagligt cyklet på Klausens Allé, når hun skulle fra hjemmet og ind til byen. Således også den 24. august.

- Jeg havde været inde i byen og handle og var undervejs hjemad. Pludselig kom der en person cyklende op på siden af mig. I starten troede jeg bare, at det var en jeg kendte der ville følges med mig, husker Else Ipsen.

Hun vendte sig derfor om for at hilse på personen, men i det samme greb manden på cyklen ud efter hendes taske, der lå i cykelkurven foran hende.

Ikke noget alvorligt

- Da jeg havde viklet tasken omkring mit styr, kunne han ikke stjæle den, men vælter mig i stedet. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt med mig. Jeg slog kun mine knæ, og mine varer røg ud over hele vejen, fortæller hun og fortsætter.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: Hvad fanden bilder han sig ind. Jeg blev bare rigtig sur, og råbte nogle rigtige grimme ting til ham, forklarer hun.

Else Ipsens højlydte råben fik tyven til at opgive sit forehavende. Samtidig kom en række af beboerne på vejen løbene til for at hjælpe Else Ipsen.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at beboeren reagerede så hurtigt. Tre af mændene forsøgte at fange tyven, mens andre hjalp mig med at komme på benene, og samle mine indkøbsvarer op, fortæller Else Ipsen.

Bind ikke tasken fast

Efter den uheldige oplevelse har Else Ipsen et godt råd til andre.

- Selv om jeg hørte, at politiet råder folk til at vikle deres tasker fast til cyklen så lad være. Lad hellere tyven stjæle et par hundrede kroner, end at man risikerer, at komme alvorligt til skade. Man kan jo sagtens ødelægge sine briller, eller få slået et par tænder ud, hvis man bliver revet ned mens man cykler, siger hun.

Offer for en tasketyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce