Papas Papbar, Odenses første brætspilscafé, har nu offentliggjort, hvor de kommer til at holde til.

Papas Papbar afsløring

Vi har glædet os helt ubeskriveligt meget til at vise jer, hvor Papas Papbar kommer til at ligge:

Opslået af Papas Papbar - bønner, bryg og brætspil på 10. marts 2016

I januar skrev vi her på sitet, at Odense til foråret får sin første brætspilscafe med et startudvalg på omkring 300 forskellige spiltitler. Navnet bliver Papas Papbar, og bag ideen står 32-årige Jens Neumann.

Og adressen bliver Skt. Knuds Kirkestræde 2A, altså ved siden af hvor pladeforretningen Moby Disc nu holder til. Det fortæller Jens Neumann på caféens Facebookside i dag.

Nu starter arbejdet med at gøre det hele klar til åbningen, fortæller Jens Neumann i videoen øverst.

- Det ser ikke ud af meget lige nu, men det kommer det til. Og som I kan se, er det nogle ret store lokaler. Det synes jeg bare er fedt, så kan vi være rigtigt mange mennesker herinde. Vi skal have lagt nyt gulv, vi skal have skaffet en masse møbler og have malet og en masse mulige ting. Og det er vi i gang med, så vi spilder ikke tiden, siger Jens Neumann i videoen.

Åbningsdato ligger endnu ikke fast, siger Jens Neumann. Men det bliver engang i slutningen af april.

Brætspilscaféer er kendt fra andre storbyer. København fik sin første i november 2014, da Bastard Café åbnede. Det var samtidig landets første. I september sidste år åbnede Aarhus Brætspilscafé, og Aalborg Brætspilscafé åbnede 1. december sidste år.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
6
Odense får sin første brætspilscafé

Odense får sin første brætspilscafé