Mange tilbud om at surfe på nettet, når der onsdag er seniorsurf dag i Odense og resten af landet

Odense: Onsdag er overalt i landet udnævnt til seniorsurf dag, hvor ældre kan blive introduceret til internettets mange muligheder af kyndige it-vejledere.

I Odense er projektet "It for ældre" dybt involveret i arrangementet. Og på seniorsurf dagen bliver dørene åbnet på tre af de i alt syv steder, hvor "It for ældre" normalt tilbyder undervisning.

De tre steder hvor de ældre onsdag kan surfe løs er i Fraugde Fritidscenter og Ældrecenter Filosofhaven og i Seniorhus Odense. De to førstnævnte arrangementer kører fra 10 til 12. I Seniorhuset fortsætter arrangementet en time yderligere.

Også en række af de kommunale folkebiblioteker er med til seniorsurf dagen.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.