Odensebands musikvideo runder 2,5 millioner seere

Chris Grey & The BlueSpand har fået langt mere ud af musikvideoen til sangen "Mammas Mammalaid", end trioen havde drømt om. PR-foto

Odensebands musikvideo runder 2,5 millioner seere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det, der startede som en sjov idé i et køkken, er stukket helt og aldeles af for bandet Chris Grey & The BlueSpand. Gruppens musikvideo "Mammas Mammalaid" er nu set 2,5 millioner gange alene på Facebook.

Chris Grey & The BlueSpand indspillede sangen "Mammas Mammalaid" i efteråret 2017 og delte musikvideoen på Facebook med en forhåbning om, at den nogle tusinde ville kigge med. Måske hundredetusinde. Sådan gik det ikke. Sangen passerede en million visninger på blot 10 dage. Siden har yderligere 1,5 millioner kigget med, så der i dag har været 2,5 millioner gæster med omkring køkkenbordet.

- Vi er gået fra 1400 til 14.000 følgere på ingen tid, og det er også med til at sprede vores musik til endnu flere, fordi de deler det med deres venner. Vi kan læse i kommentarerne, at det er det simple setup og humoren, de tænder på, udtalte forsanger Chris Grey sidste efterår.

Succesen med nummeret har kastet den odenseanske trio rundt til livekoncerter i hele Europa, men nu har der endelig været tid til at gå i studiet og indspille en "rigtig" pladeversion af deres funky hit. Sangen er udgivet via Gateway Music og kan blandt andet høres på musiktjenesten Spotify.

Chris Grey konstaterede i fjor, at "Mammas Mammalaid" har fået så stort et publikum, fordi sangen har et omkvæd, som rammer plet.

- Sangen har en hookline, som man nærmest kun skal høre én gang, før man kan synge med. Det er desuden et fedt funk-nummer, som typisk ville være indspillet med masser af blæsere. Det er sgu ikke rigtig set før, at nogen gør det så enkelt, som vi gør. Og så er min mors marmelade bare skidegod.

Bandet består ud over ham af guitarist Kasper Lauersen samt bassist Lars Frimodt-Møller.

Odensebands musikvideo runder 2,5 millioner seere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce