Kommuneforeningsformand Kasper Ladingkær er valgt ind i Forretningsudvalget.

Kasper Ladingkær, der netop er genvalgt som kommuneforeningsformand for Venstre i Odense, er også kommet tættere på det regeringsbærende partis top.

Han er nemlig valgt ind i Venstres Forretningudvalg - som en af 13 personer der er valgt ude omkring i landet.

For bordenden sidder statsminister Lars Løkke Rasmussen og udenrigsminister Kristian Jensen, der er henholdsvis formand og næstformand for Venstre.

I Forretningsudvalget sidder udover de regionalt valgte også en række andre folketingsmedlemmer.

På samme møde, hvor Kasper Ladingkær blev genvalgt som formand i Odense, var der også genvalg af de tre folketingskandidater:

Det er Marlene Ambo-Rasmussen i Vestkredsen og de odenseanske byrådsmedlemmer Claus Houden i Syd og Mark Grossmann i Øst. Grossmann fik ved valget i juni sidste år flest stemmer af de tre, så han er ifølge Kasper Ladingkær førstesuppleant til en plads i Folketinget.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.