Odenseaner dømt for sexchat med små piger

Arkivfoto.
Foto: Jesper Stormly Hansen/Polfoto

Odenseaner dømt for sexchat med små piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire måneders betinget fængsel til TV2-ansat for virtuelt lir med 11-årige piger.

ODENSE: Det var mere end bare lummer snak, der i går kom frem i byretten, hvor en tidligere TV 2-ansat skulle forklare, hvorfor han havde sexchattet med en stribe piger helt ned til 11-års alderen på internettet.

I chatten, som blev oplæst i retten, var der direkte spørgsmål fra den i dag 27-årige mand, om han måtte se pigerne uden tøj, deres bryster, deres underliv, hvor tit de onanerede, og om de ville se hans erigerede lem, og at han onanerede for åbent webcam.

I de 11 tilfælde, den 27-årige odenseaner med bopæl i London i går stod tiltalt for i byretten, var pigerne alle under 15 år. Chattene fandt sted over tre dage i marts 2005, mens han boede fem måneder i udlandet.

Det var hans danske hus-vært, som stillede sin computer til rådighed for den unge mand, men det var også samme husvært, som opdagede, hvad den var blevet brugt til og derfor senere underrettede dansk politi med logfiler fra Messenger og ungdomshjemmesiden arto.dk.

I flere tilfælde var pigerne selv med i chatten med samme direkte lumre sprogbrug, som den 27-årig anvendte.

Derfor mente han og forsvareren, at de godt vidste, hvad det handlede om.

Det gjaldt både for de yngste piger på 11 år og de ældste på 14 år.

- Hvis jeg hypotetisk havde vidst, at de var 11 år havde jeg ikke chattet med dem, forklarede den 27-årige, som gennem et år arbejdede i informationsafdelingen på Kvægtorvet og blandt andet stod for rundvisninger på tv-stationen.

Flere af pigerne havde opgivet deres alder, men det fik alligevel ikke den 27-årige til at stoppe med det virtuelle lir.

- Jeg opfattede ikke, at der var ved at ske noget forkert, forklarede han.

Også et andet forhold var oppe i retten. I efteråret 2004 havde den 27-årige chattet med en mindreårig pige på 13 år, og de aftalte at mødes i hans lejlighed i Odense.

Her havde de oralsex sammen og de forsøgte samleje, men uden at det blev gennemført.

Forsvareren mente, hans klient slet ikke skulle dømmes for noget, fordi pigerne selv spillede med i chatsamtalerne.

- Ikke én eneste har følt sig så forulempet, at der er indgivet anmeldelse til politiet, sagde advokat Jan Hollmén Olesen.

Anklageren mente dog, der var flere skærpende omstændigheder, når en voksen mand på 23 år begynder at sex-chatte med piger på under 15 år.

- De mindste på 11 år kan ikke give samtykke til så sexpræget en chat. Så ér der tale om blufærdighedskrænkelse. Det går langt ud over, hvad man kan stille af spørgsmål til en 11-årig, sagde politiassessor Ellen Pedersen.

Den 27-årige modtog sin dom på fire måneders betinget fængsel med en prøvetid på to år.

Odenseaner dømt for sexchat med små piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce