Odense-virksomhed kaster 25 millioner i fysioterapeutisk træningscenter

De tre ejere af fysioterapivirksomheden FTO, Kasper Ringsholt , Mette Uhd Andersen og Michael Møller Rønaa, har købt en 6000 kvadratmeter stor grund i Tarup, som de bygger et 2000 kvadratmeter stort behandlings- og træningscenter på. Foto: Michala Bøgetoft

Odense-virksomhed kaster 25 millioner i fysioterapeutisk træningscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeutvirksomheden FTO udvider og bygger nyt kæmpestort behandlings- og træningscenter i Tarup. Projektet koster 25 millioner kroner, og centret forventes at stå klar til næste år.

- Det er her, centret kommer til at ligge, viser fysioterapeut Michael Møller Rønaa og peger mod en stor plads, der endnu ser uberørt ud med sit høje græs og små buske og træer.

Sammen med Mette Uhd Andersen og Kasper Ringsholt, der også begge er uddannet fysioterapeuter, har Michael Møller Rønaa stiftet virksomheden Funktionel fysioterapi og FTO, Fysioterapi Træning Odense, som har i alt fire klinikker rundt omkring i Odense. Efter tre års planlægning udvider trekløveren fysioterapi-virksomheden med et 2000 kvadratmeter stort behandlings- og træningscenter til 25 millioner kroner, som vil stå klar på Thulevej 14 i Tarup den 1. januar 2019.

- Virksomheden er vokset rigtig meget på de syv år, den har eksisteret. Til at starte med havde vi én fysioterapeut ansat og vi havde kun ét hold (til holdtræning, red.). Nu har vi omkring 30 fysioterapeuter, 65 hold og 600 medlemmer her i træningscentret, fortæller Kasper Ringsholt.

Virksomheden er derfor vokset ud af sine nuværende klinikker, og når det nye fysioterapeutiske træningscenter til næste år står klar i Tarup, skal en del af virksomheden samles under ét tag.

FTO
Stifterne af den syv år gamle virksomhed FTO hedder Michael Møller Rønaa, Mette Uhd Andersen og Kasper Ringsholt, der alle er uddannede fysioterapeuter.FTO står for Fysioterapi Træning Odense.

Virksomheden driver fysioterapi fra fire adresser og har et 600 kvadratmeter stort træningscenter i Tarup.

I FTO kan alle modtage behandling, lige fra gravide, ældre, og folk med og uden skader til elitesportsudøvere.

Byggeriet af et 2000 kvadratmeter stort behandlings- og træningscenter er netop sat i gang, og når det i starten af næste år står klar på Thulevej 14 i Tarup, flytter dele af virksomheden herind.

Grunden på Thulevej 14 er 6000 kvadratmeter, og det 2000 kvadratmeter store byggeprojekt koster 25 mio. kroner.

Det er OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører og PR Byg, som står for byggeriet.

Skifter navn og adresse

I starten af 2019 flytter FTOs klinik på Tarupvej 80 og træningscentret på Thulevej 11 i Tarup ind i det nye behandlings- og træningscenter på Thulevej 14, som både vil rumme klinik, træningscenter, kontor, omklædningsrum og bad. Virksomhedens to øvrige klinikker i Odense SØ og N vil forblive, hvor de er.

- Vi vil gerne dække hele Odense, og så skal vi også være i nærheden af, hvor folk bor, forklarer Kasper Ringsholt om beslutningen.

I forbindelse med udvidelsen har de tre virksomhedsejere besluttet at ændre virksomhedens navn fra Funktionel fysioterapi til FTO (Fysioterapi Træning Odense). Det skal nemlig fremstå tydeligt, at selvom virksomheden tilbyder holdtræning som eksempelvis pilates, styrketræning og træningshold for gravide til folk med og uden skader, er fysioterapi fortsat kernen i virksomheden.

- Vi er ikke et fitnesscenter, og når man træner her, bliver man fulgt hele vejen. Vi 'slipper' ikke bare folk, når skaden er fikset, siger Mette Uhd Andersen.

Tilbuddet manglede

- Når nogle tænker på fysioterapi, forventer de at komme ind til en briks. Men vi har haft stor succes med at samle fysioterapeutisk behandling og træning, og man kan ikke skille de to ad, fortæller Kasper Ringsholt, mens Michael Møller Rønaa supplerer:

- Det er også baggrunden for, at vi for syv år siden valgte at starte virksomheden. Vi har alle tre arbejdet som fysioterapeuter, og vi manglede et sted at sende folk hen, hvor de kunne få den rette træning. Her kan de både få hjælp med skulderen og hjælp til at ændre livsstilen, siger han.

Når det 2000 kvadratmeter nye behandlings- og træningscenter til næste år står klar i Tarup, vurderer FTOs tre ejere, at der skal ansættes ti nye fysioterapeuter og kontorpersonale, så centret også kan holde åbent i weekenderne.

Odense-virksomhed kaster 25 millioner i fysioterapeutisk træningscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce