Ny konservativ kandidat har iværksætteri som sin store mærkesag

Tommy Hummelmose kalder sig selv iværksætter, og iværksætteri er hans store mærkesag, når han 19. november stiller op for De Konservative ved byrådsvalget i Odense.

- Odense skal simpelthen være iværksætterby nummer et, blandt andet via et stærkt uddannelsessystem.

- Hvorfor underviser vi ikke vores elever i, at de, når de er færdige med skole og uddannelse, selv kan skabe deres egne job frem for at blive lønmodtagere, lyder det fromme håb fra Tommy Hummelmose.

Han er vokset op i Odense, bor i Fraugde, medlem af skolebestyrelsen i ti år og en af Natteravnene, der i de velkendte gule jakker bidrager til at nattelivet i Odense glider uden problemer.

Tommy Hummelmose er uddannet ingeniør og har tidligere haft en lederkarriere i telebranchen. Nu er han selv iværksætter med en virksomhed i online branchen, der ligger i Brandts Passage.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.