Odense rundt


Odense rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

højby

Fest for 50 gode år

Lørdag den 13 november vil der være fest hele dagen på Højby Friskole, hvor De Aktive Kvinder i Højby vil fejre deres 50 års jubilæum. Foreningen blev startet Mortens Aften den 10 november 1954. Der vil være en minimesse om lørdag eftermiddag og en fest om aftenen . den 13.11.- Der vil også være en borddækningskonkurrence, hvortil der er sidste tilmelding på søndag den 31 oktober. Det er også sidste frist for deltagelse i festaftenen , oplyser formanden Ellen Juel. (jsn)

dalum

Sogneaften om kunst

Tirsdag aften kl. 19.30 er der sogneaften i Dalum kirkes anneks, hvor lektor i kunsthistorie ved Århus Universitet Hans Jørgen Frederiksen fortæller om " Nyere dansk kunst og den kirkelige tradition". (jsn)

højby

Bridge-søndag

På søndag holder Højby Bridgeklub de såkaldte " Højbyturnering", som spilles på Højby skole, hvor alle bridge-interesserede kan få en oplevelse med hjem. Der er gratis adgang. (jsn)

dalum

Torsdagsmøde om " Frelsen i det fjerne"

I dag kl. 10-12 er der torsdagsmøde i Dalum kirkes anneks på Dalumvej 112 b. I dag kommer lederen af Lokalhistorisk Arkiv i Otterup Margit Egdal, som vil fortælle om mormonerne, der fra midten af 1800- tallet havde de første prædikanter på Fyn. Dagens emne hedder derfor" Frelsen i det fjerne- om de sidste dages hellige på Fyn og Langeland. (jsn)

højby

Håndbold og et børnehjørne

På søndag er der igen håndboldsøndag i den nye multihal, hvor der spilles kampe fra kl. 9,00 til ca. 16,30. Det er Højby Skytte og Gymnastikforenings Håndboldafdeling, som er arrangør af stævnet. Højbys damehold i serie 1 slutter dagen med en kamp imod KIF- Middelfart.

I forbindelse med den nye hal er der blevet oprettet et børnehjørne, hvortil der mangles legetøj. Der efterlyses overskud af legetøg, som man kan tage med og afleverer det i forhallen, oplyser Tina holm fra bestyrelsen. (jsn)

BRUG DIN MEDDELER

Din lokale meddeler John Skovhus Nielsen modtager alle former for nyheder fra Odense Syd til Fyens Stiftstidende fra Dalum, Hjallese, Højby og Fraugde. Han modtager alle sine indlæg på adressen: Ugletoften 7, Højby, 5260 Odense S

E-mail: jsn@fyens.dk

Telefon 6595 9046

Odense rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce