Odense-løber opgiver rekord

Jonas Ejlertsen må opgive at løbe fra Skagen til Gedser.
Foto: Yilmaz Polat

Odense-løber opgiver rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang ville 29-årige Jonas Ejlertsen løbe fra Skagen til Gedser, men en skade i achillessenen har fået ham til at stoppe efter 300 kilometer.

I morgen skulle den 29-årige Jonas Ejlertsen fra Odense have rundet Lillebæltsbroen og i løb have fortsat til Odense og videre i retning mod Gedser.

Men sådan bliver det ikke, for ultraløberen har været nødt til at stoppe sit løbe-projekt fra Skagen til Gedser på 11 dage, svarende til i alt 550 kilometer.

- Jeg måtte desværre stoppe mit løb i går grundet frygt for kroniske skader på min achillessene, siger Jonas Ejlertsen.

- Jeg havde på forhånd sagt til mig selv, at hvis der skete noget, der kunne give varige men, ville jeg stoppe, tilføjer han.

Jonas Ejlertsen begyndte sit løb fra Skagen i fredags og havde som mål at løbe omkring 50 kilometer om dagen. Han nåede at løbe 300 kilometer på fem dage, og de sidste 70 af dem var med stærke smerter i achillessenen, som var blevet 40 millimeter tykkere, end den plejer at være.

- Jeg blev undersøgt i går og af min fysioterapeut rådet til at stoppe, lyder det skuffet fra Jonas Ejlertsen.

- Jeg synes især, det er psykisk hårdt, når jeg nu har forberedt det gennem så lang tid, tilføjer Ejlerstsen, som ikke endelig har taget stilling til, om han vil prøve at gennemføre løbet en anden gang.

Ingen andre har tidligere taget strækningen fra Danmarks nordligste punkt til det sydligste punkt i løb. I mange måneder har Jonas Ejlertsen, der til daglig er ansat som key account manager i Energi Fyn i Odense, trænet hundredvis af kilometer for at være klar til den store personlige udfordring.

Odense-løber opgiver rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce