Odense henter endnu en chef i Fredericia

Morten Hoff, 47 år og bosiddende i Dalum, bliver chef for det nyoprettede Center for Velfærdsteknologi.

Odense henter endnu en chef i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for Center for Velfærdsteknologi skal sikre, at kommunen udbytter ny teknologi bedst muligt

Odense: Fredericia Kommune kan noget med ældre og teknologi.

Anderledes kan det ikke være, når Odense Kommune nu igen henter en chef fra det jyske.

Denne gang er det Morten Hoff, der ansættes i en ny stilling som chef for Center for Velfærdsteknologi - et center, der skal sikre, at kommunen udnytter den moderne teknologi bedst muligt og samtidig skal skabe en større effekt af samarbejdet på tværs af kommunen.

I Odense har velfærdsteknologi mest handlet om robotstøvsugere, men i Fredericia har Morten Hoff blandt andet været med til installere berøringsfølsomme skærme inde på stuerne hos en række beboere på plejecentret Hybyhus. Skærmene viser aktiviteter og besøg, og borgerne har mulighed for at se f.eks. familiebilleder og komme i kontakt med medarbejdere, venner og familie via en simpel tryk på skærmen.

Meningen har været at frigive tid til plejeopgaver og samtidig give borgerne mulighed for at få bedre indblik i deres egne forløb.

- Jeg ser store muligheder i at samarbejde om innovative løsninger og glæder sig meget til at være med til at føre Odense Kommune videre som en af de fremmeste kommuner i arbejdet med velfærdsteknologi, siger Morten Hoff.

Den nye chef er 47 år og bor i Dalum sammen med sin kæreste og deres to døtre. Morten Hoff har en ph.d. med fokus på ældres oplevelser af aldring og fysisk aktivitet.

- Morten skal bidrage til at Odense Kommune i endnu højere grad anvender velfærdsteknologi og øge samarbejdet med virksomheder, siger Helene Bækmark, direktør for Ældre-og Handicap forvaltningen - og også hentet i Fredericia.

Odense henter endnu en chef i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce