9.-13. september er fødevarer og dem, der producerer og forædler dem, i centrum. Stort madmarked på Flakhaven lørdag den 12. september.

Den ene festival afløser efterhånden den anden. Kort tid efter, HCA Festivals lukker ned i uge 34, lanceres en ny festival i Odense - denne gang med mad som tema.

Spis! - Odense Food Festival er titlen på madfestivalen, der afholdes 9.-13. september.

Under de fem festivaldage vil Odense være fyldt med mad- og måltidsrelaterede events.

- Spis! sætter spot på alle de visionære odenseanske restauratører, der i disse år sætter barren utroligt højt og er med til at sætte Odense på det gastronomiske landkort, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse om festivalen.

Spis! foregår rundt om i hele byen og byder bl.a. på kokke-workshops for børn og voksne, inspirerende foredrag, rundvisninger hos spændende odenseanske mad- og drikkehåndværkere, madfilm i Café Biografen, koncerter, fællesspisninger og en masse andre Spis!-aktiviteter.

Stort marked på Flakhaven

Et af festivalens højdepunkter bliver madmarkedet på Flakhaven lørdag den 12. september kl. 10-16.

På madmarkedet kan du møde nogle af de bedste, kvalitetsbevidste fynske og danske fødevareproducenter og madhåndværkere.

Her skal snuses og smages, snakkes og handles. Markedet byder også på en række sjove aktiviteter for børn, og hele familien er meget velkommen, lyder det fra arrangørerne.

Festivalen er blevet til i samarbejde med kommunens Odense&Co, der skal være med til at skabe vækst og mere gang i Odense.

Læs meget mere om festivalen i Fyens Stiftstidende torsdag og på mitfyn.dk senere i dag.

Se mere på Facebook og Instagram.

#spisodense

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.