Odense får del i sundhedspenge

Det er en cykel som denne, som Lille Glasvej Plejecenter nu kan indkøbe. En parcykel, hvor en beboer kan cykle sammen med en ansat. Cyklen har hjælpemotor. Arkivfoto: Morten Pape

Odense får del i sundhedspenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trygfonden har netop uddelt en stor pose penge landet over, og af de over en million kroner, der går til sundhedsprojekter i Region Syddanmark har flere projekter i Odense fået del i donationerne. Pengene går til forskellige projekter, og blandt de største modtagere er de ansøgere, der søgt om penge til et større sundhedsprojekt. Og her er det særlig Lille Glasvej Plejecenter, der kan juble. For dels har man fået bevilget 100.000 kroner til indkøb af en parcykel med motor og dels 75.000 kroner til et projekt, der skal hjælpe de ældres træning af balance og gåfunktion, som det hedder i en pressemeddelelse.

Også Næsbyhus, der er et bosted for voksne med en erhvervet hjerneskade, får penge til et projekt, der kan øge livskvaliteten for beboerne. 68.500 kroner til sansestimuleringsprojekt.

Foruden de tre projekter har en række andre steder i Odense fået støtte. Fælles for alle er, at pengene er til brug for førstehjælpskurser eller førstehjælpsudstyr. Det drejer sig om Tietgenskolen, svømmeklubben H2Odense, værestedet Reden samt Korup Kultur- & Idrætscenter.

Odense får del i sundhedspenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce