Odense-børn som rollemodeller

Odense-rådmand Susanne Crawley Larsen (R), der har børn i "alle" aldre, er selv en flittig cyklist. Her med sin datter, Cæcilie Crawley, der også er byrådsmedlem - dog for Socialdemokraterne.
Foto: Kasper Løftgaard.

Odense-børn som rollemodeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De kan være frontløbere med hensyn til miljø, cykling og kollektiv trafik

Med den radikale børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen i spidsen blev børn og unge nævnt som spydspidser og rollemodeller, når morgendagens Odense skal formes.

Det skete, da byrådet i enighed sagde ja til tre store og langsigtede planer - nemlig om cykler, affald og den kollektive trafik.

Det var en stor aften for de partier, der gerne vil slå sig op på at være røde og/eller grønne, nemlig Enhedslisten, SF og Radikale.

Der kom den ene lovprisning efter den anden parret med ønsker om, at visse af planerne burde være endnu mere vidtgående.

Da alle partier stod bag alle handlingsplaner, var der som sådan ikke nogen kæmpestor forskel i synspunkterne. Det var dog tydeligt, at de mest rød/grønne partier ikke har det fjerneste imod at bruge en pisk, mens Socialdemokraterne og de borgerlige i en række tilfælde ser gulerødder som et mere fremkommeligt våben.

- Det giver dog ikke mening at flytte alle borgernes ture fra bil til eksempelvis cykel eller bus, lød det fra rådmand Jane Jegind (V).

LÆS MERE I STIFTSTIDENDE FREDAG

Odense-børn som rollemodeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce