Vestre Stationsvej bliver fra mandag og frem til midten af maj ensrettet på hele stykket fra Vesterbro til Rugårdsvej.

Siden januar har vejen været ensrettet på strækningen mellem Vesterbro og Fjordsgade, men nu udvides ensretningen til også at gælde det sidste stykke mellem Fjordsgade og Rugårdsvej, der nu også vil være ensrettet mod øst.

Ensretningen sker, så entreprenørerne på letbanen kan arbejde hurtigere og mere effektivt med at lave nye vejbaner, cykelstier og fortove, sådan at der også bliver plads til letbanen.

Bilister vil fortsat have mulighed for omkørsel ad Rugårdsvej og Grønløkkevej (se kortet).

Sideveje spærres permanent

Arbejdet med at ændre vejen foregår først i den nordlige del af Østre Stationsvej, derefter flytter vejarbejdet over i den modsatte, sydlige side. I den forbindelse bliver det igen muligt at køre i begge retninger.

En række sideveje til Vestre Stationsvej får dog spærret deres ind- og udkørsel til Vestre Stationsvej permanent.

I 2019, når selve sporarbejdet kommer i gang, og der skal bygges letbanestationer, forventes Vestre Stationsvej igen at blive ensrettet i perioder.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).