Odense Sommerrevy gav en million i underskud

Odense Sommerrevy havde i 2017 et underskud på 1,1 million kroner. Det slår dog ikke revydirektør Lars Arvad ud. Han glæder sig i stedet over, at billetsalget til 2018 går så forrygende, at man allerede nu er garanteret overskud til næste år. Arkivfoto: Odense Sommerrevy

Odense Sommerrevy gav en million i underskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods stort minus er revydirektør Lars Arvad glad - der er allerede nu solgt lige så mange billetter til Odense Sommerrevy 2018, som der blev solgt til 2017-udgaven. Det giver overskud næste år efter to år med minus.

Det tager tid at løbe projekter i gang og skabe nye traditioner.

Derfor knockouter det ikke umiddelbart direktøren for Odense Sommerrevy, Lars Arvad, at det netop offentliggjorte regnskab for 2017-sæsonen viser et underskud på 1,1 million kroner. Det er små 350.000 kroner bedre end sidste år, hvor man også - ligesom i år - har fået 500.000 kroner i støtte fra Odense Kommune.

Ifølge Lars Arvad er det vigtige her, at 2018-sæsonen tegner til at give overskud - for første gang i revyens korte levetid.

- Det har taget længere tid end forventet at bygge noget nyt op, men heldigvis kan vi allerede nu se, at næste sæson kommer til at give overskud. Vi har allerede på nuværende tidspunkt solgt lige så meget, som vi solgte hele 2017-sæsonen. Det har godt nok kostet et par millioner at investere i en ny stor revy i Odense, men jeg synes ikke, det er så ringe endda, at vi fra sæson tre af kan vende minus til plus, siger Lars Arvad i en pressemeddelelse.

 

Negativ egenkapital

I regnskabet kaldes resultatet "mindre tilfredsstillende". Det viser samtidig, at egenkapitalen er væk og nu er negativ - minusset her er på lidt over 900.000 kroner.

Men samtidig har Odense Sommerrevy også godskrevet de første to års underskud på lidt over 700.000 kroner som et skatteaktiv - altså et beløb, som kan trækkes fra overskuddet, når selskabet engang tjener penge.

Det forudsætter imidlertid, at Odense Sommerrevy kommer op og får et samlet overskud på 3,3 millioner de næste år for at få glæde af det samlede fradrag.

Odense Sommerrevy begyndte i 2016. Her havde man håbet på 15.000 gæster, men der kom 11.317, og det betød et underskud på 1,44 millioner kroner.

Senere trådte en flok erhvervsfolk til med økonomisk støtte.

Opbakning fra erhvervslivet

Næste år er der så udsigt til overskud. Fire forestillinger allerede er udsolgte og andre tæt på, forklarer revydirektør Lars Arvad:

- Vi har Danmarks absolut stærkeste revyhold i 2018. Samtidig oplever vi en øget opbakning fra erhvervslivet, som har øget antallet af sponsorer. De erhvervsdrivende på hele Fyn er på den måde med til at danne et fundament for revyens eksistens.

Odense Sommerrevy 2018 spiller fra 10. maj til 9. juni.

Odense Sommerrevy gav en million i underskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce