Odense: Skat sættes ned


Odense: Skat sættes ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle partier i Odense Byråd - bortset fra EL - kan se sig selv i aftale om billigere skat til erhvervslivet.

Onsdag aften samlede borgmester Anker Boye (S) forligspartierne i Odense Byråd for at lave en aftale om skattenedsættelse til erhvervslivet.

Seks partier er med i aftalen. Kun den yderste venstrefløj i form af Enhedslisten har valgt at stå udenfor.

Lettelsen sker i form af, at den såkaldte dækningsafgift sættes ned med 4500 kroner for hver gang, der skabes et nyt job i den private sektor.

Anker Boye (S): - Det handler om at skabe flere job til odenseanerne. Med denne aftale tror jeg på, at vi kan hjælpe vores lokale erhvervsliv med at få endnu flere i arbejde.

Jane Jegind (V): - Det har været vores mål i rigtig, rigtig mange år at få fjernet denne afgift helt. Den oprindelige aftale om at aftrappe med 0,2 promillepoint årligt fortsætter, men nu bygger vi oven på og kommer hurtigere i mål.

Alex Ahrendtsen (DF): - For mig handler aftalen om, at vi sikrer de bedste rammer for, at erhvervslivet kan skabe private arbejdspladser - også til de mennesker, der har brug for særlige vilkår.

Steen Møller (K): - Vi har brug for vækst og udvikling i Odense - og ikke mindst flere arbejdspladser. Derfor er vi konservative rigtig glade for, at skatten på at drive virksomhed nu bliver sat endnu mere ned.

Brian Dybro (SF): - Noget for noget, sådan må det være i krisetider. Jeg er særlig tilfreds med, at først når virksomhederne tager et socialt ansvar og opretter job, fleksjob, løntilskud og lærepladser, sker der en sænkning af afgiften.

Susanne Crawley Larsen (R): - En elegant aftale giver erhvervslivet mulighed for selv at være herre over, hvornår dækningsafgiften er væk. Jo flere job, der skabes, jo hurtigere går det, til gavn for dem, der får et job, erhvervslivet og Odense Kommune.

Odense: Skat sættes ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce