Odense Letbane: Vi tager dialogen direkte

Odense Letbanes logo. Foto: Nils Svalebøg

Odense Letbane: Vi tager dialogen direkte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Letbane vil ikke forholde sig til den konkrete kritik fra Brian Lauridsen i pressen. Sagen er dog ikke enkeltstående, oplyser letbanekontoret i en mail.

Odense Letbane har ikke ønsket at kommentere den konkrete sag, hvor der rejses kritik af letbanekontoret fra ejeren af Vesterbro 123, Brian Lauridsen.

Odense Letbane oplyser, at letbanen i alle sager tager dialogen direkte med borgerne fremfor gennem pressen.

Men projektchef Lars Scheuer fra letbanekontoret oplyser dog i en mail generelt om niveauforskelle, der opstår langs letbaneruten, at det sker i "henhold til normal praksis".

- Når vi anlægger de nye fortove, så er det et myndighedskrav, at både veje, cykelstier og fortove er i niveau med hinanden og ikke bugter sig uden om eventuelle forhindringer, da det er vigtigt i forhold trafiksikkerhed og tilgængelighed og også æstetik i det offentlige areal.

- Derfor tilpasser vi eventuelle niveauforskelle fra fortovene ind til matriklerne på den anden side af skellet - det vil sige på privat grund. Det sker i henhold til normal praksis på området i samråd med myndigheden eller i nogle tilfælde, hvor der er uenigheder, ved en ekspropriationsforretning. Vi taler altid med den enkelte matrikelejer om, hvordan nivelleringsarbejdet kan udføres, oplyser han.

Sagen fra Vesterbro er i øvrigt ikke enkeltstående, lyder det fra letbanekontoret, da der er flere steder langs linjeføringen, hvor der fremkommer niveauforskelle mellem de nye fortove og nabomatriklerne.

Odense Letbane: Vi tager dialogen direkte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce