En 31-årig mand forsøgte at luske afsted med tyvekoster fra T. Hansen på Grønløkkevej i Odense. Da personalet ville standse ham, blev han voldelig, og en civil betjent kom til undsætning.

En fynsk politibetjent havde heldigvis valgt at bruge sin fridag på at tage et smut i T. Hansen på Grønløkkevej i Odense.

Her udspillede sig mandag eftermiddag et mindre drama.

Omkring kl. 13.40 gik en 31-årig mand på rov ved hylderne. Han satsede formentlig på, at ingen opdagede hans luskerier og forsøgte derfor at liste afsted med tyvekosterne.

Men personalet havde set, hvad han havde gang i, fortæller vagtchef Steen Nyland.

- De hiver fat i ham udenfor og forsøger at holde ham tilbage. Men han sætter sig til modværge og begynder at slå og sparke, fortæller han.

Det betyder, at tyveriforsøget rent straffemæssigt udvikler sig til et røveriforsøg. Nu griber den civile betjent ind.

- Han kan simpelthen se, at det her er ved at udvikle sig rigtig uheldigt. Så han får ham pacificeret i en fart, fortæller Sten Nyland.

Den 31-årige mand blev herefter anholdt og sidder nu på politistationen i Odense, sigtet for røveriforsøg.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.