Godt hver femte ledige får fast arbejde eller kommer i jobrotation efter jobtræning på det fynske sygehus. OUH leverer topresultater i forhold til andre, siger virksomhedskonsulent.

Odense Universitetshospital (OUH) er mest kendt for sit arbejde med at gøre syge mennesker raske. Men det fynske sygehus er også god til at få ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

I et tæt samarbejde med Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune er det lykkedes at få hver femte ledig, der har været i praktik på OUH, tilbage i arbejde eller i jobrotation. Flere af dem på OUH.

Tallene er endnu bedre, hvis man udelukkende ser på Patienthotellet, der har langt de fleste erfaringer med praktikanter. Her er hver fjerde praktikant kommet i arbejde eller i jobrotation, siden ordningen begyndte i juli 2013.

- OUH leverer topresultater set i forhold til andre, siger virksomhedskonsulent i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, Susanne Rasmussen.

Resultaterne er så gode, at en gruppe fra OUH i sidste uge holdt oplæg for Region Syddanmarks Ligestillingsudvalg om metoderne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).