OB vil give andre plads på stadion


OB vil give andre plads på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AFTALE: Venstre overvejer at trække forbehold for stadionaftale

ODENSE: Det bliver ikke nødvendigvis OB's leverandører, der skal levere øl, pølser og sodavand, hvis andre klubber i fremtiden vil bruge Odense Stadion.

I hvert fald lover Odense Boldklub nu i et brev til rådmand Søren Thorsager (S), at OB vil tale med leverandørerne om, at andre kan få lov til at lade øllet flyde i hanerne og lange pølserne over disken på Odense Stadion.

- Vedrørende andre brugeres mulighed for at sælge cateringprodukter vil vi naturligvis bringe dette emne ind i forhandlingerne med de respektive leverandører så hurtigt som muligt i respekt for allerede indgåede aftaler, skriver bestyrelsesformand i OB A/S, Niels Thorborg, til kommunen.

Ingen fremmed øl

Han skriver videre, at OB også er interesseret i, at der er så meget aktivitet på stadion som muligt, og at emnet derfor vil blive prioriteret højt af OB.

Den nuværende aftale forhindrer - allerede nu - andre brugere i at sælge andre produkter end dem fra OB's sponsor Carlsberg.

OB's sponsoraftale med Carlsberg løber frem til udgangen af 2006.

I praksis betyder den nuværende aftale, at klubber med Albani som sponsor derfor ikke kan sælge Albani-øl, når de spiller på stadion.

Dermed har de, ifølge klubberne, ingen mulighed for at tjene på ølsalg ved kampe på stadion.

Dog kan de efter sommerferien ifølge den nye aftale med kommunen benytte Odense Atletikstadion uden begrænsninger.

Af samme grund skal atletikstadion forbedres, så det lever op til Dansk Boldspil-Unions nye krav til klubber i Superligaen og 1. division.

Rådmand Søren Thorsager (S) er tilfreds med OB's brev, som han opfatter som en vilje til at løse problemet snarest.

Styrelse siger o.k.

Venstre har tidligere taget forbehold for aftalen. Netop på grund af problemerne om, hvem der må sælge hvad i boderne på stadion.

Den politiske ordfører, Jane Marie Jegind (V), er nu klar til at trække forbeholdet.

- Det er det svar, vi har efterspurgt fra OB, så jeg er tilfreds og tager dem på ordet, siger Jane Marie Jegind.

Venstres andet medlem af Børn- og Ungeudvalget, Per Lydiksen Laursen, havde i går endnu ikke taget stilling til, om han er villig til at droppe forbeholdet.

Konkurrencestyrelsen har også kigget på aftalen og skriver til Odense Kommune, at da kommunen har overdraget alle kommercielle rettigheder til OB A/S, kan OB selv kan afgøre, hvilke produkter selskabet ønsker at sælge på stadion.

OB vil give andre plads på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce