OB-fan melder dødstrusler til politiet


OB-fan melder dødstrusler til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CHIKANE: Gennem længere tid er Lars Bo Larsen blevet udsat for trusler - og senest også hærværk
ODENSE: Gennem flere måneder har han modtaget stadig grovere telefontrusler. Mandag aften stod truslerne ridset ind i lakken på hans bil.

For Lars Bo Larsen var det beviset for, at de truende budskaber i telefonen er mere end blot tomme ord. Nu har han meldt sin ukendte plageånd til politiet.

Lars Bo Larsen er kendt som OB's største fan og arrangerer de busture, der fragter klubbens tilhængere med til udekampene. Og det er netop hans tilknytning til den fynske superligaklub, truslerne drejer sig om.

Mandag aften var han som så ofte før på sportspubben Time Out i Pantheonsgade. Da han gik ud til sin bil ved halvti-tiden for at køre hjem, fik han et chok.

Hen over kølerhjelmen på den grå Mercedes var ordet "OB-svin" ridset dybt i den blanke lak med store bogstaver.

På bagsmækken var det mere kryptiske budskab "du døder" indprentet. Bilen var desuden ridset i hele sin længde på begge sider.

- Jeg blev stiktosset, da jeg så det. Manden er gået målrettet efter min bil, for der var ingen mærker på Tigers' (OB's officielle fanklub, red.) bil, som holdt ved siden af, fortæller Lars Bo Larsen.

Kendte bilen

Han er ikke i tvivl om, at gerningsmanden på forhånd har vidst, hvilken bil han skulle gå efter. For bilen har ingen ydre tegn på at tilhøre en OB-fan.

- Jeg har med vilje ikke nogen OB-mærkater på. Det holdt jeg op med, efter jeg fik smadret bagruden i Brøndby. Men på den anden side er der masser af mennesker, som ved, jeg kører i den bil, og at jeg kommer på Time Out to-tre gange om ugen, siger Lars Bo Larsen.

Han husker ikke, præcis hvornår han fik den første trussel over telefonen. Men han husker tydeligt, hvad den ukendte person sagde.

- Han sagde ordret: Hvis du ikke holder op med dit OB-pis, smadrer jeg både dig og din bus, siger Lars Bo Larsen.

Siden er telefontruslerne, som er kommet med jævne mellemrum, blevet grovere.

- En dag tog min kone telefonen, da han ringede. Han sagde, han havde hørt, jeg var død. Hun svarede, at jeg da levede i bedste velgående. Så sagde han:"Ja, endnu da". Den opringning gik hende meget på, fortæller Lars Bo Larsen, der ikke selv har taget truslerne alvorligt - før mandag aften.

Hvem kan det være?

- Han har både truet m ed at skyde mig og kvæle mig. Jeg troede, at det bare var en fulderik. Især fordi han kun ringede i weekender og altid med høj musik i baggrunden, siger Lars Bo Larsen og fortsætter:

- Nu spekulerer jeg på, om det er én, der har fået karantæne fra busturene eller på anden måde føler sig forurettet. Men jeg har kun udelukket ganske få, og jeg kan ikke komme i tanker om nogen, der er blevet så sur over det.

OB-fan melder dødstrusler til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce