Symfoniorkestret løfter nodebladet for den nye sæson

Odense: Odense Symfoniorkester er klar med en ny koncertsæson, som offentliggøres i morgen kl. 10-13.00 på grønttorvet ved et Billetcafé-arrangement ved Odense Koncerthus.

Fra mandag kan alle koncerter kan ses online. Der vil være klassiske mesterværker som Bolero, Also sprach Zarathustra og Udstillingsbilleder, og sandelig om ikke orkestret også skal ”Spise med Price”.

Der vil i den nye sæson vare med Brødrene Price, TipToe Bigband og en ægte ”wienerisch” nytårskoncert.

Odense Symfoniorkesters verdensberømte maestro Alexander Vedernikov står fortsat i spidsen for orkestret og kan opleves på podiet ved heleni koncerter, som bl.a. byder på stor russisk musik af Sjostakovitj og Musorgskij og værker af Wagner og Brahms.

For første gang nogensinde præsenterer Odense Symfoniorkester en ”Artist in Residence”, en midlertidigt herboende pianist, den prisvindende Marianna Shirinyan, der er solist med orkestret ved tre symfoniske koncerter og medvirker ved en Pro Musica koncert

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.