Nyt vinkoncept åbner i kælderen under Bryggeriet Flakhaven

Michel Rex understreger, at BeeWino ikke er Svinedrengen, som er flyttet til nye lokaler. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard

Nyt vinkoncept åbner i kælderen under Bryggeriet Flakhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michel Rex, tidligere ejer af Svinedrengen, åbner fredag øl-, vin- og madstedet BeeWino i kælderen under Bryggeriet Flakhaven sammen med stedets køkkenchef, Jesper Danielsen.

Der har været travlhed i kælderen under Bryggeriet Flakhaven den seneste uges tid. Vægge og møbler har fået en anden farve, så de er peppet op til det nye koncept BeeWino, som satser på mikrobryg, vin og snacks.

Det er Michel Rex, tidligere ejer af Svinedrengen, samt køkkenchef på Bryggeriet Flakhaven Jesper Danielsen, der har udtænkt konceptet og indrettet den tidligere øl-kælder i en mere afslappet og rebelsk stil.

- Det er ikke Svinedrengen, der flytter til nye lokaler, men starten på et nyt koncept for Bryggeriet Flakhaven. BeeWino-konceptet passer perfekt sammen med Bryggeriet Flakhavens fantastiske køkken. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en succes, udtaler Michel Rex, mens han holder en pause fra at sprøjtemale de sidste stole.

De to idémænd har løbende udviklet menuen og er kommet frem til en bunke anderledes retter, som de mener passer godt sammen med vinmenuen.

Jesper Danielsen står for maden på BeeWino, som ligger i kælderen under Bryggeriet Flakhaven, hvor han er køkkenchef. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen
Jesper Danielsen står for maden på BeeWino, som ligger i kælderen under Bryggeriet Flakhaven, hvor han er køkkenchef. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen

- Vi håber både at kunne friste vinkenderen, der gerne vil smage noget anderledes vin, og dem, som bare gerne vil nyde et enkelt glas rosé, siger Michel Rex.

Jesper Danielsen har udviklet et nyt menukort, der er specielt tilpasset til BeeWino.

- Den nye menu i kælderen ændrer ikke på mulighederne for at nyde de alsidige retter fra menukortet oppe i restauranten eller det ugentlige tilbud på tirsdagsmenuen, siger Jesper Danielsen.

Hanerne galer stadig

De 25 fadølshaner med dansk og internationalt øl er stadig at finde i kælderen. Det samme gælder det store fokus på det gode håndværk omkring øl.

- Brygmester Peter Schrøder, der siden sin ankomst har hævet niveauet på kvalitetsøl i Odense, vil fortsat brygge på Bryggeriet Flakhaven og byde velkommen til både rundvisninger, bryg-med-dag og ølsmagning sammen med restaurantens otte øl-sommelierer, siger Michel Rex.

BeeWino åbner officielt torsdag 16. august klokken 19.30, hvor alle er velkomne. Allerede fredag 17. august er der vinsmagning fra 15.00 til 17.30 samt udendørs livemusik fra klokken 16 til 19 ved Bryggeriet Flakhavens pavillon og mere musik i de nye lokaler i kælderen fra klokken 20 til 22.

- Det bliver et par travle dage, men det var oplagt at åbne, når der er blomsterfestival og mange gæster i byen, siger Michel Rex.

Nyt vinkoncept åbner i kælderen under Bryggeriet Flakhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce