Nyt uheld i ulykkeskryds: Biler kørte sammen

En 18-årig elev fra Sct. Knuds Gymnasium blev for præcis to uger siden dræbt i en højresvingsulykke i krydset Svendborgvej og Drejebænken. Onsdag morgen kørte to biler sammen i samme kryds. Foto: Michael Bager

Nyt uheld i ulykkeskryds: Biler kørte sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen uheld i belastet kryds ved Svendborgvej og Drejebænken, hvor en 18-årig gymnasiepige for to uger siden blev dræbt i højresvingsulykke, og hvor endnu en cyklist forleden var ved at blive overset.

For to uger siden blev en 18-årig gymnasieelev dræbt af en lastbil i en højresvingsulykke, forleden var endnu en cyklist ved at blive overset på præcis samme måde, og onsdag morgen skete der så igen et uheld i ulykkeskrydset Svendborgvej og Drejebænken.

Episoden fandt sted onsdag morgen klokken 7.10, hvor en bilist holdt i krydset for rødt lys i retning mod Odense. En anden bilist holdt ligeledes for rødt lys i modsat retning for at skulle svinge til venstre ad Drejebænken. Da der blev grønt lys for begge parter, og uden en særlig venstresvingspil, satte begge biler i gang med det resultat, at de kørte sammen midt i krydset, fremgår det af politiets døgnrapport.

Ifølge Fyns Politi havde begge parter grønt på samme tid, men den venstresvingende bilist skulle have overholdt sin vigepligt. Det skete ikke, og derfor kørte de to bilister sammen i det i forvejen meget belastede ulykkeskryds.

Der skete dog ingen personskade, men kun materiel skade på køretøjerne, fremgår det af døgnrapporten.

Efter højresvingsulykken, som dræbte en 18-årig elev fra Sct. Knuds Gymnasium, har Odense Kommune efter henvendelser fra bekymrede borgere forlænget den tid, hvor der er grønt for cyklister i krydset.

Den 18-årige gymnasieelev blev i tirsdags bisat fra kapellet ved Assistens Kirkegården i Odense.

Nyt uheld i ulykkeskryds: Biler kørte sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce