En check med 150.000 rare kroner er faldet ned i lommen hos en glad bestyrelse for Studenterhus Odense.

Pengene kommer fra Energi Fyns Almene Fond, som støtter projekter, der skal være med til at udvikle Fyn.

- Vi var meget, meget glade, da vi fik beskeden om, at vi er en af de 14 ud af 200 ansøgere, der er blevet valgt ud, fortæller formand for studenterhuset Ida Tanita Sørensen.

Til september flytter studenterhuset efter nogle turbulente år ind i de lokaler i Brandts, hvor Odense Musikbibliotek i dag har hjemme.

Og de 150.000 kroner skal bruges til at forsyne det nye sted med lys- og lydudstyr til kommende koncertarrangementer, forklarer Ida Tanita Sørensen.

- Det er rart at vide, at der er nogle, der kan se en mening med det projekt, vi har kæmpet for så længe. Nu håber vi så, at der også er andre fonde, der vil støtte os, siger hun.

Ifølge formanden får de i løbet af de kommende måneder svar på en række ansøgninger om hjælp til at købe møbler og andet inventar til studenterhuset.

Et hus, der skal være klar til stor åbning 2. september. Lige til studiestart.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.