Nyt privathospital bygges midt i Odense

1. oktober rykker Center for Rygkirurgi A/S ind i dette nybyggeri i Pantheonsgade - den nyeste del af Brandts Klædefabrik.
Foto: Yilmaz Polat

Nyt privathospital bygges midt i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Center for Rygkirurgi rykker ind i nybygning ved Brandts Klædefabrik.

1. oktober åbner i hjertet af Odense et helt nyt privathospital, hvis speciale er rygproblemer. Center for Rygkirurgi A/S åbnede for fire år siden et lignende hospital i Hellerup nord for København, og nu satses der på Odense. Når hospitalet er i fuld drift, vil der blive et halvt hundrede arbejdspladser.

- I den syddanske region er Odense lig med lægekunnen på højt niveau, og med sin centrale placering i landet har vi også let til samarbejde med vores hospital i Hellerup, fortæller Martin Bonnén, der er administrerende direktør.

Privathospitalet etablerer sig i en fireetagers bygning, der er næsten færdigbygget i Pantheonsgade - i forbindelse med Brandts Klædefabrik. Det ny hospital rykker ind fra kælder til kvist og får i alt 2000 kvadratmeter til rådighed. Der bliver 18 sengestuer med op til 22 sengepladser, to operationsstuer og ambulatorium. Kapaciteten er 800 operationer om året.

- På Center for Rygkirurgi samler vi det ortopædkirurgiske og neurokirurgiske speciale i samme behandlingssystem. Vi ophæver faggrænserne og forener viden og erfaring fra begge specialer til glæde for den enkelte patient, siger en af lægerne bag hospitalet, overlæge, dr.med. Svend Erik Børgesen.

Det ny hospital lejer sig ind hos KD-Selskaberne, der ejer Brandts Klædefabrik.

- Vi er superglade for aftalen. For enhver bygherre er det rart at få lejet et nybyggeri ud på én gang, fortæller underdirektør Sisse Droob, KD-Selskaberne.

Læs mere i Fyens Stiftstidende lørdag

Nyt privathospital bygges midt i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce