Nyt par overtager Den gamle Kro

Ægteparret Tina og th. Jens Møhring Madsen er nyt værtspar på Den gamle Kro og City Hotel. De overtager driften efter Ann og tv. Per Meyn, der i 33 år har stået i spidsen for de to landskendte forretninger.Odense.Ny ejer på Den Gamle KroFoto:John Fredy

Nyt par overtager Den gamle Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag den 1. juli siger værtsparret Ann og Per Meyn farvel til Den Gamle Kro og CityHotel.

Efter 33 år er en epoke slut i odenseansk restaurations- og hoteldrift.

Den dag overtages tøjlerne af ægteparret Tina og Jens Møhring Madsen, der er parate til at sætte deres præg på de to landskendte forretninger.

- Vi har længe talt om at træde af, mens det går godt, og lade unge komme til. Ingen kan være tjent med, at vi fortsatte som selvstændige på halv tid. Derfor sker dette generationsskifte nu, siger Per Meyn, der betegner afløserne som særdeles kompetente fagfolk - hun er gastronom og køkkenchef og han er tjener

- Med gastronomien som parrets fælles passion, værner de dybt engageret om fagets håndværksmæssige regler og kunst, Tina som fagdommer i kokkefagets konkurrencer og Jens som skuemester ved tjenerfagets afsluttende eksaminer.

- Sådan et tilbud får vi ikke to gange, og da vi jo vil det her, var det om at sige ja tak, så det kunne høres, siger de nye forpagtere, der får meget at leve op til, eftersom Meyns forgænger, A. Chr. Bramsen, stod i spidsen for kroen i 28 år.

- Joe tak, vi ser da frem til, at være her i rigtig mange år, fortæller Tina og Jens Møhring Madsen, der ingen børn har.

Der er skiftedag tirsdag den 1. juli - så er der farvel og tak - og goddag og velkommen!

Nyt par overtager Den gamle Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce