Nyt liv på Odense Havn

Byggeplanerne på havnen drejer sig om arealer ved havnebassin nr. 1 og 2. Arealerne er på kortet markeret med rød farve, men områdets afgrænsning skal tages med forbehold. Først når der foreligger et udkast til en lokalplan, kan området fastlægges præcist. Grafik: Gert Ejton.

Nyt liv på Odense Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BYUDVIKLING: Odense Kommune i tæt kontakt med lokale firmaer, som vil bygge

Mange års stilstand på Odense Havn kan blive afsløst af hektisk byggeaktivitet.

Et par lokale firmaer har store planer om at bygge nyt i den indre del af havnen, et byggeri som kan blive et gevaldigt spark til udviklingen i hele havneområdet.

- Vi er i tæt kontakt med et par firmaer, som vil bygge på Odense Havn. Der er tale om projekter, som både vi som kommune og de pågældende virksomheder er meget interesserede i bliver til noget, oplyser borgmester Anker Boye (S).

Et af de interesserede firmaer er ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger det landskendte reklamebureau Nørgård Mikkelsen a/s, mens et af byens revisionsfirmaer også skulle være inde i billedet.

Foreløbig kender kun borgmesteren og miljø- og teknikrådmand Søren Møller (K) til de detaljerede planer.

Der er flere problemer, som skal ryddes af vejen, inden spaden kan stikkes i jorden. Bl.a. skal det afklares juridisk, hvem der ejer hele havneområdet.

Politikerne betragter planerne som en stor chance for at give havnen et virkeligt løft og skabe en helt ny byudvikling i Odense

En af de erhvervsfolk, som har efterlyst det i flere år, Micro Matic-millionæren C. C. Nielsen, hilser planerne med glæde.

- Endelig er der udsigt til, der sker noget på havnen, siger han.

Nyt liv på Odense Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce