Nyt kvindeløb tæt på udsolgt


Nyt kvindeløb tæt på udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilmeldingsloft på 3500 til Alt for Damernes Kvindeløb bliver nået om 7-10 dage

Odense: Der er rift om at komme med til kvindeløb og derfor må Alt for Damernes Kvindeløb formentligt melde udsolgt om 7 til 10 dage.

- Vi vil ikke blive overrasket over, at vi rammer loftet på de 3500 inden for ganske kort tid, siger Erling Jensen, pr-koordinator i Odense Gymnastik Forening (OGF), der er praktisk arrangør af løbet for ugebladet Alt for Damerne.

Det er første gang, løbet finder sted i Odense under dét navn, men har tidligere været arrangeret som OGFs eget kvindeløb.

Forleden var der lige knap 3000 tilmeldte, og dermed er der kun 500 ledige pladser.

- Hvis man har planer om at være med den 10. juni skal man tilmelde sig nu og ikke vente til efter Eventyrløbet, siger Erling Jensen.

I søndags havde I Form Kvindeløb 4000 tilmeldte løbere, hvoraf cirka 3500 gennemførte. Det skete med to starter klokken 11 og 14, men det vil ikke ske med Alt for Damernes Kvindeløb.

- Vi vil stadig kun have én start, men hvor løberne bliver sendt af sted i grupper med nogle minutters mellemrum, siger Erling Jensen.

Sidste år havde OGF-kvindeløbet et loft på 2400, som også blev nået længe før, løbet blev afviklet.

Alt for Damernes Kvindeløb afvikles på Engen i Fruens Bøge den 10. juni, men allerede pinselørdag den 30. maj afvikles endnu et kvindeløb.

Det er Femina Kvindeløbet, der i år har 10-års jubilæum og hvor der allerede nu er knap 1900 tilmeldte løbere. Løbet arrangeres af Odense Orienteringsklub i samarbejde med Femina.

Nyt kvindeløb tæt på udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce