Nyt kontor i Odense: Miljøstyrelsen slår yderligere 72 stillinger op

Miljøstyrelsen skal placeres på Tolderlundsvej 5, hvor der tidligere har været social højskole. I første omgang rykker 150 medarbejdere dog ind på Englandsvej 5 indtil hovedkontoret er bygget om og sat i stand til de i alt 440 medarbejdere fra Miljøstyrelsen.

Nyt kontor i Odense: Miljøstyrelsen slår yderligere 72 stillinger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et større antal stillinger er netop slået op til Miljøstyrelsens nye kontor på Englandsvej i Odense. Det bringer antallet af ledige stillinger efter flytteplanerne op på over 100.

Der bliver brug for mange nye folk, når Miljøstyrelsen til sommer begynder at rykke medarbejdere til Odense. I disse uger er der slået 72 nye stillinger op i styrelsen, der i alt beskæftiger godt 800 medarbejdere i hele landet. Omkring 440 medarbejdere flytter efter planen til Odense i løbet af 2018. Alle de nyansatte får arbejdsplads i Odense.

Der bliver blandt andet behov for syv nye kontorchefer i Miljøstyrelsen, der får til huse på Tolderlundsvej 5, der tidligere har været Den sociale højskole. Styrelsen søger desuden 13 jurister, 30 naturvidenskabeligt fagpersonale, ni it-specialister og 20 økonomiske- og samfundsfaglige generalister.

På Miljøstyrelsens hjemmeside for job og karriere skriver afdelingen blandt andet, at nyansatte kan være med fra starten, når en ny Miljøstyrelse skal bygges op i "midten af Danmark."

Det er ikke mange uger siden, at Miljøstyrelsen offentliggjorde, at man havde slået cirka 30 stillinger op og hertil kommer nu yderligere 70 stillinger.

Miljøstyrelsen kommer til at bo i Thrige-frikanten, hvor også Socialstyrelsen holder til.
Miljøstyrelsen kommer til at bo i Thrige-frikanten, hvor også Socialstyrelsen holder til.

Stillingerne er opstået blandt andet som følge af opsigelser i forbindelse med udflytningen.

Til de første stillingsopslag er der kommet mange og særdeles velkvalificerede ansøgere, fortæller HR-chef i Miljøstyrelsen Astrid Jacobsen.

- Vi har fået rigtig mange gode ansøgere. Faktisk knap 500 til cirka 30 stillinger. Vi blevet positivt overraskede over den store interesse, så det har alt i alt været positivt. På baggrund af erfaringerne fra den første runde er vi optimistiske i forhold til den næste ansættelsesrunde, siger Astrid Jacobsen.

Stor imødekommenhed

HR-chefen føler generelt, at Miljøstyrelsen er blevet meget godt modtaget i Odense Kommune og de fynske kommuner i øvrigt. På SDU har Miljøstyrelsen deltaget på karrieredag og rekrutteringsmesse og holdt møder med institutlederne på de relevante fakulteter.

- Alle har været behjælpelige og imødekommende, og vi har mærket en stor interesse for vores jobs, bemærker Astrid Jacobsen, der i øvrigt kommer til Odense på tirsdag, hvor Miljøstyrelsen holder informationsmøde på SDU om de mange nye stillinger.

Af opslagene fremgår det, at de nyansatte skal have arbejdsplads på Englandsgade 25, hvor Miljøstyrelsen etablerer en "forpost" i Odense, men det fremgår også af opslagene, at man skal forvente en del rejseaktivitet til København i forbindelse med oplæring.

Alle 440 medarbejdere på Miljøstyrelsens hovedkontor vil i løbet af det kommende år få arbejdsplads i Odense.

Første ryk bliver når omkring 100 medarbejdere fra 1. juni flytter skrivebordene ind på Englandsgade 25, som er en midlertidig adresse frem til, at bygningen på Tolderlundsvej 5 er gjort i stand og ombygget til at kunne rumme alle 440 medarbejdere.

Flere pendler

Miljøstyrelsens flytning er en del af regeringens plan "Bedre Balance II - statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder," hvor cirka 4000 statslige arbejdspladser flyttes ud af hovedstaden. Odense i denne omgang i alt 465 arbejdspladser til Odense. Heraf langt de fleste fra Miljøstyrelsens flytning af cirka 440 medarbejdere.

Miljøstyrelsen vil få adresse i Thrige-firkanten, hvor også Socialstyrelsen bor.

Siden 2007 har en del af Socialstyrelsen holdt til i Odense og i 2015 blev de sidste 177 medarbejdere fra styrelsen flyttet. En opgørelse fra Socialstyrelsen har vist, at godt halvdelen af styrelsens medarbejdere pendler fra København.

Der er ansøgningsfrist på de mange opslag den 15. april.

Nyt kontor i Odense: Miljøstyrelsen slår yderligere 72 stillinger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce