Nyt koncertkoncept: Odeon satser på jazzen

Mathias Heise er ét af de første tre navne, der optræder bag Odeons store scene. PR-foto

Nyt koncertkoncept: Odeon satser på jazzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til efteråret kan man høre en række af landets bedste jazzmusikere optræde på Odeon. Konceptet er tre koncerter på én og samme billet.

Jazzelskere kan se frem til efteråret, hvor et nyt koncept indtager Odeon: Tre koncerter i én billet. For 400 kroner kan man opleve Mathias Heise Quadrillion, Kasten Vogel og Peter Vuust trio med Veronica Mortensen.

- Alle tre koncerter er intime koncerter, som foregår i bagsceneområdet bag den store scene. Det bliver en helt ny måde at få en koncertoplevelse i Odeon. John Hr. Hansen sagde ja til at hjælpe os med det her projekt, og det glæder mig helt vildt. Vi har aldrig før præsenteret sådan nogle koncerter her, siger Sara Ekknud, kulturchef i Odeon.

Kulturchefen har længe ønsket at præsentere mindre og mere eksklusive koncerter, og det skydes i gang 12. september med Mathias Heise Quadrillion, som Gaffas anmelder Ivan Rod kaldte for: "Forrygende fusion, funk, rock og jazz".

17. oktober kommer Karsten Vogel, der gennem flere end 50 år har sat sit præg på dansk musikliv. Hans genkendelige saxofon har været i front på flere end 70 udgivelser. Heraf ni med Burnin' Red Ivanhoe og fem med Secret Oyster.

Den sidste i rækken er Peter Vuust trio 22. november. Peter Vuust' kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition. Med på scenen har han Veronica Mortensen, der er en af Danmarks førende jazzsangerinder.

Kombinerer talent og bredde

John Hr. Hansen, der har valgt de tre første navne, var i 2018 inviteret til en Niels Lan Doky-koncert for at vurdere setuppet med en koncert på bagscenen af store scene.

- Sara Ekknud spurgte i februar, om jeg ville hjælpe med at få gang i en lille intim jazzscene med plads til cirka 150 gæster. Det har jeg selvfølgelig clearet med Morten Østlund fra Posten, så vi ikke arrangerer de samme ting, siger John Hr. Hansen.

Han mener, at Odeon kan præsentere et udbud af lettere tilgængeligt jazz samt hyre unge musikere fra konservatoriet, som eksempelvis kan spille i baren i forbindelse med de annoncerede koncerter.

- Udgangspunktet for valget af de første tre artister har været at kombinere kvalitet, talent og bredde. Det er Saras gode idé at sælge koncerterne i en pakke. Men man kan dog også købe billet til den enkelte koncert, siger John Hr. Hansen.

Det nye koncertkoncept er sat til salg på www.odeonodense.dk.

Nyt koncertkoncept: Odeon satser på jazzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce