Nyt koncept: Fest i Odeons hemmelige rum

Den første fest finder sted på Odeons store scene, hvor det imponerende scenetårn vil være med til at skabe et unikt lysshow. Foto: Klaus Knakkergaard

Nyt koncept: Fest i Odeons hemmelige rum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fester med elektronisk musik er et nyt koncept i Odeon. Odeology hedder det - første gang er i slutningen af februar.

Det sprudler med festivaler og musikalske koncepter og idéer i Odense. Den sidste på stammen er Odeology, der tager festerne ud - eller rettere ind - hvor du aldrig har været.

Odeology har hjemme i Odeon, og selv om den første fest bliver på kulturhusets store scene, så vil det fremover være de mindre kendte steder, der danner rammen om festerne.

- Odeology inviterer dig til at få et kig bag kulisserne i Odeon, hvor imponerende arkitektur møder vores unikke klub-følelse, skriver Odeology på sin officielle Facebook-side og fortsætter:

- Oplev eksperimenterende lokal og internationale kunstnere i de for offentligheden ukendte backstage-områder. Bad i Odeologys frodige lysshow, mød kreative sjæle og lyt til eventyrlysten musik.

Første fest på scenen

Den første fest finder sted 24. februar på Odeons store scene, hvor det imponerende scenetårn ifølge arrangørerne vil kunne give et imponerende lysshow.

- Vi bygger en scene på scenen, og vi fylder den scene med musikere fra Danmark, Tjekkiet og Tyskland, står der i begivenheden på Facebook.

Den første udgave af Odeology begynder klokken 22 - entréen er 50 kroner.

Bag Odeology står blandt andet Michael Magee, som mange også kender som manden bag Sofar Sounds i Odense.

Nyt koncept: Fest i Odeons hemmelige rum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce