Nyt i byen: Vin, spiritus, konfekture og kaffe butik åbner i Tarup

Palle Blessing har over 360 forskellige vine i sin nye butik på Rugårdsvej. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Vin, spiritus, konfekture og kaffe butik åbner i Tarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Palle Blessing vil udleve drømmen som vinhandler i Tarup hvor han er bosiddende

1. marts kl. 10 åbner Palle Blessing dørene til butikken Vin & Vin, Rugårdsvej 234. Vin & Vin er butik nummer 11 i den landsdækkende kæde.

- Jeg er oprindelig uddannet i radio og tv branchen, hvor jeg arbejdede i tyve år. For 16 år siden lavede jeg et jobskifte til Kvickly i Rosengårdcenteret, og de seneste syv år har jeg været ansat i Kvickly Otterup som souschef og salgsleder, hvor jeg blandt andet havde ansvaret for butikkens vinafdeling. Min interesse for vin startede for ni år siden, og efterhånden som jeg er blevet ældre og ældre, har jeg fået en drøm om en dag at åbne egen vinbutik. Det er den drøm, jeg nu skal have udlevet, siger Palle Blessing.

Vin & Vin
Vin & Vin

Rugårdsvej 234

Indehaver: Palle Blessing

Salg af vin, spiritus, konfekture og kaffe

Åbent: Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-17.30, fredag kl. 10-19 samt lørdag kl. 10-14

Facebook: Vin & Vin Odense

Hjemmeside: www.vinogvin.dk

Palles drøm

Palles drøm startede for ca. tre år siden. Det var dengang, han begyndte at lede efter et egnet butikslokale i Tarup området.

- Jeg er født og opvokset i Bolbro. Men jeg har boet i Tarup siden 1986. Jeg har tidligere spillet fodbold i TPI. Dog var jeg nok bedst til 3. halvleg, vil de fleste af mine tidligere holdkammerater nok sige. Og så har jeg spillet håndbold og været træner i håndboldklubben IF Stjernen. Så mit netværk er i Tarup. Og derfor var det også naturligt for mig, at det skulle være her, jeg skulle drive egen forretning, da jeg erfarede at lokalerne på Rugårdsvej 234 blev ledige efter at cykelbutikken, der lå her lukkede, siger Palle Blessing.

Over 360 forskellige vine

Vin & Vin er en butik på 177 kvadratmeter, hvor man finder vine fra Spanien, Italien, Portugal og Frankrig. Ligeledes finder man i butikken vine fra oversøiske steder som f.eks. Mexico, Chile, Argentina, Sydafrika, Australien, New Zealand og USA.

- Vi har vine fra mange forskellige lande. Vi har ca. 360 forskellige vine på hylderne, blandt andet også en masse kvalitets hvidvine fra Østrig og Tyskland, som man ikke finder ret mange andre steder. Udover vin forhandler jeg også spiritus, konfekture og kaffe. Og for at skabe en god stemning i butikken, har jeg indrettet et hyggeligt hjørne, hvor man kan nyde en tår kaffe og eventuelt tjekke de mange fede LP plader ud, som jeg har fået doneret. Pladerne er fra 60, 70 og 80érne og kan også lyttes til på grammofonafspilleren, siger Palle Blessing.

Nyt i byen: Vin, spiritus, konfekture og kaffe butik åbner i Tarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce