Nyt i byen: Restaurant Bull klar til åbning på mandag

Henning Andersen er indehaver af Restaurant Bull, som er flyttet fra Albanigade til Mageløs 7. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Restaurant Bull klar til åbning på mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Size Matters" Ja, selvfølgelig betyder størrelsen noget, så vi laver store lækre burgere hos Restaurant Bull, siger Henning Andersen, indehaver.

Restaurant Bull åbner på mandag i Mageløs 7. Det er der flere grunde til, men først og fremmest skyldes det, at udlejeren i Albanigade opsagde lejemålet, så det kan bruges til bolig i fremtiden.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg gennem de sidste halvandet år har gået med tanken om at flytte ud af lejemålet i Albanigade. Det har jeg, fordi omsætningen er faldet med 30 pct, efter man lukkede Thomas B. Thriges Gade. Det har betydet færre kunder. Men jeg havde trods et fald på 30 pct stadig en god forretning, hvilket nok gjorde, at jeg blev i Albanigade så længe. Men da udlejeren opsagde lejemålet, fik jeg ligesom sparket til at komme videre og finde noget andet, siger Henning Andersen.

Fakta
Restaurant Bull

Mageløs 7

Ejer: Henning Andersen

Slogan: "Size Matters"

Hjemmside: www.bullburger.dk

Facebook: Restaurant Bull

Natåbent fredag og lørdag

Henning fandt det, han betegner som det perfekte sted for hans restauration, i Mageløs 7.

- Restaurant Bull går nu nye veje. Nu hvor jeg åbner restaurant i midtbyen, har jeg udvidet åbningstiderne. Jeg tror, folk vil elske at spise en af vores lækre burgere, når de er i byen eller på vej hjem fra byen. Vi holder derfor ekstra åbent fredag og lørdag nat helt frem til klokken seks om morgenen. Ellers er vores normale åbningstider mandag til torsdag fra kl. 11-22, siger Henning Andersen.

Size Matters og det gør den ifølge Henning Andersen

Restaurant Bull har i Mageløs plads til 45 siddende gæster. I sommerperioden har restauranten yderligere plads til 50 gæster udendørs. Og da der er gode parkeringsforhold tæt ved restauranten, er der gode muligheder for take away.

- Jeg glæder mig over, at vi nu er klar til åbningen og er flyttet til Mageløs 7. Og jeg håber at se de tidligere trofaste stamgæster fra Albanigade samt møde nye gæster her i Mageløs. Vi får nye burgere på vores menukort, og jeg kan kun sige at "Size matters", i hvert fald når det drejer sig om store, lækre burgerer, griner Henning Andersen.

Nyt i byen: Restaurant Bull klar til åbning på mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce