Nyt i byen: Nybagt mor åbner Stærmose Briller

Line Stærmose, indehaver, her fotograferet sammen med sin datter Rigmor og Helena Kreilgaard, daglig leder. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Nybagt mor åbner Stærmose Briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Stærmose er på deltidbarsel samtidig med hun har åbnet egen brillebutik i Lottrups Gård

Stærmose Briller er en kulmination af Line Stærmoses personlige drøm og faglige virke. Efter fem år under navnet CrossEyes Odense valgte Line i 2017 at skifte til navnet Stærmose Briller i den hyggelige butik i Lottrups Gård 4 i centrum af Odense.

- Konceptet er klippefast og enkelt. Vi tilbyder høj faglighed, den allerbedste service og en god personlig betjening i Odense. Vi er engageret i dig og din personlighed fra du træder ind ad døren, og så længe du har dine briller. En personligt tilpasset brille, hvor synet er skarpt og stellet understreger din personlige stil, siger Line Stærmose.

Stærmose Briller
Stærmose BrillerLottrups Gård 4

Indehaver og optiker: Line Stærmose

Hjemmeside: www.stærmosebriller.dk

Facebook: Stærmose Briller

Åbent: Mandag-fredag kl. 10-17.30, lørdag kl. 10-14

Butik og deltidsbarsel

Line er for tiden på deltids barsel, da hun fødte datteren Rigmor Stærmose 15. december.

- Det kræver, at jeg er i butikken engang imellem, efter at jeg har valgt at være uafhængig optiker. Heldigvis har jeg her i butikken ansat Helena Kreilgaard i en stilling som daglig leder, og Ann-Mie Vinsteen er optiker og kontaktlinse nørd. Med dem er jeg helt tryg ved at starte egen butik og samtidig være på deltidsbarsel.

Uafhængig optiker

Hos Stærmose Briller forhandles der mærker som f.eks. Titanflex, Marc O´Polo, Monkey Glasses samt andre mærker.

- Fordelen ved at være uafhængig optiker er, at jeg frit selv kan vælge hvilke mærker, jeg ønsker at føre i butikken. Derfor gør vi ofte det, at vi hver måned skifter ud i sortimentet. Vi er et ungt team, der elsker beliggenheden i Lottrups Gård. Her laver vi forskellige events i løbet af året - f.eks loppemarked. Og vi elsker at være en del af Blomsterfestivallen. Sammen med de andre butikker i Lottrups Gård har vi lavet en lukket facebookgruppe, hvor vi kan sidde og snakke om, hvordan vi udvikler Lottrups Gård bedst og gør det til et hyggeligt sted at besøge, siger Line Stærmose.

Nyt i byen: Nybagt mor åbner Stærmose Briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce