Nyt i byen: Mor og Datter er vidt forskellige

Bente Hansen, tv. har sammen med datteren Louise Hansen åbnet Nørregade Vin i Odense C. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Mor og Datter er vidt forskellige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene er spontan og vild, den anden rolig og styr på sine ting, men mor og datter er enige om målet for fælles ny vinbutik i Nørregade

Nørregade Vin
Nørregade VinNørregade 39

Ejere: Bente og Louise Hansen

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 9-18, fredag kl. 8-18 og lørdag kl. 9-15

Facebook: Nørregade Vin

Hjemmeside: www.norregadevin.dk

Instagram: Norregadevin

Bente Hansen og datteren Louise Hansen har det samme mål, nemlig at deres nyåbnede butik Nørregade Vin i Nørregade 39 skal blive en succes. Men selvom målet er det samme, er de to som typer vidt forskellige.

- Louise er jo den der lidt irriterende type. Sagt med et smil på læben. Hun vil have alt skal stå snor lige. Hun har totalt styr på det administrative, og jeg får skæld ud, hvis jeg roder lidt. Flyder mine nøgler i butikken, kan jeg være sikker på, at Louise straks får dem lagt på plads. Jeg er jo selv lidt en vildbasse. Og derfor er det jo egentlig ret fedt, at min datter er så struktureret, som hun er. Hun er en helt fantastisk backup, og sammen udgør vi et super godt team i vores nye, fælles butik, siger Bente Hansen

- Min mor kan være lidt af et rodehoved. Men så sætter jeg hende på plads. Ej, jeg har faktisk verdens bedste mor, og jeg er simpelthen så glad for, at vi sammen har skabt Nørregade Vin. Jeg får ingen bedre kompagnon indenfor denne branche end min egen mor. Hun har totalt styr på vin og spiritus, siger Louise Hansen.

Tidligere overtjener

Bente har fået sin store viden om vin og spiritus fra tidligere jobs. Hun er uddannet tjener og har i Odense arbejdet som overtjener i restauranten Hr. Nielsen. Hun har været ansat som sælger i et vinfirma, hvor hun kørte rundt til butikker og restauranter i hele landet for at sælge vine. Bente har arbejdet hos H. J. Hansen og Vin i Østbanegade, København. Hun har været ansat som vinspecialist i en virksomhed, der havde hovedsæde i Glostrup. I 2012 blev hun medejer af en vinbutik i Rosengårdcenteret.

- Jeg har gennem årene fået en stor viden om vine og spiritus. En viden, jeg elsker at dele ud af. Så vi tilbyder heri butikken flere slags smagninger. Men vi tilbyder også at komme hjem til folk privat og lave en smagning. Det kan være vin, gin, portvin eller måske champagne. Er det champagne medbringer jeg sablen og sabler champagnen. Det kan være en stor oplevelse for mange, siger Bente Hansen.

Vil bevare mor og datter forholdet

Hos Nørregade Vin forhandles der bl.a. Løgismose vine, Summerbird Organic og Bülow lakrids. Der er omkring 50 forskellige gin fra Simon Frimann og delikatesse vin fra Nicolas Vahét på hylderne. Hylder der er lavet af Louise med hjælp fra hendes svoger.

- Det er en kæmpe tilfredsstillelse, at vi har lavet stort set alt i butikken selv, siger Louise Hansen.

Hun skal iøvrigt starte på VUC til august, og efter VUC er hendes plan at uddanne sig til socialrådgiver. Så indtil august er hun på fuld tid og lidt mere end det, mens hun går ned i tid når studiet begynder.

- Det er jo ikke kun et 37 timers job, vi kaster os ud i, vi får mange timer sammen i butikken, og som mor kan jeg godt frygte at al snak i fremtiden med Louise kommer til at dreje sig om vores fælles butik. Det må bare ikke blive sådan, at jeg ikke længere kan have hyggetid i sofaen med hende, mens vi ser en god film i fjernsynet. Og er vi til familiesammenkomster har vi også lovet hinanden, at vi ikke skal snakke om butikken alt for meget, for det bliver de andre i familien nok trætte af, siger Bente Hansen

Når vejret bliver lunere nok omkring maj åbner Bente og Louise op for udendørs hygge. Så kan man sidde foran butikken og nyde et glas vin eller en gin & tonic.

Nyt i byen: Mor og Datter er vidt forskellige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce