Nyt i byen: Letbanen var en hår(d) modstander

Jalal på job i sin nye salon på Bogensevej. PR-Foto

Nyt i byen: Letbanen var en hår(d) modstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jalal har lukket sin salon da letbaneprojektet holdt kunderne væk

For Jalal var det absolut ikke en succes, at letbaneprojektet blev igangsat. Han har siden maj 2014 drevet en ganske god salon i Odense Banegård Center. Men da man gik igang med forberedelserne til letbanen, kunne det straks mærkes på hans omsætning. - Kunderne blev ganske enkelt væk fra salonen. Selv dem, der tidligere havde været enormt trofaste kunder, orkede ikke at skulle igennem vejarbejdet. Det betød færre kunder for mig og dermed også faldende indtægt. På et tidspunkt blev jeg simpelthen nødt til at lukke salonen og se mig om efter en ny beliggenhed, fortæller Jalal.

Salon Odin
Salon OdinBogensevej 41

Indehaver: Jalal

Åbent: mandag-fredag kl. 10-17.30, lørdag kl. 10-14.30

Facebook: Salon Odin

Salon siden 1947

Den nye beliggenhed er nu fundet. Jalal har på Bogensevej 41 åbnet Salon Odin.

- Her på Bogensevej 41 er jeg blevet taget enormt godt imod. Jeg overtog en tidligere salon og har fået fortalt, at der i lokalerne har været drevet salon siden 1947. Nu glæder jeg mig over at skulle fortsætte den historie. Jeg har fået mange af mine tidligere kunder fra salonen i Odense Banegård Center tilbage, ligesom jeg har overtaget en del af de kunder, der tidligere er kommet her i lokalerne. Blandt andet har jeg haft fornøjelsen af at klippe en ældre herre, som er blevet klippet her lige fra den første frisør åbnede i 1947. Den slags historier er sjove, siger Jalal.

Elsker kontakten med mennesker

Og netop sjove og interessante historier får Jalal masser af hver eneste dag i salonen. Og det er det, der blandt andet gør, at han elsker sit arbejde som frisør.

- Jeg elsker kontakten med mennesker. Det var faktisk det, der gjorde, at jeg for nogle år siden valgte at efteruddanne mig som frisør i Danmark. Jeg havde i nogle år inden jeg kom til Danmark for 10 år siden arbejdet som frisør i mit hjemland Irak. Da jeg kom til Danmark, lå det ikke i kortene, at jeg skulle arbejde som frisør. Så jeg valgte at studere på Syddansk Universitet, hvor jeg har taget en bachelor i engelsk samt en kandidat i Mellemøstligt studie. Men mulighederne var små indenfor arbejdsmarkedet, så jeg skiftede kurs og kom på frisørskolen, hvor jeg blev opdateret indenfor faget, siger Jalal.

Håber på en god fremtid på Bogensevej

I Maj 2014 åbnede Jalal Haardk i Odense Banegård Center. En salon, han hurtigt fik op at køre som en god salon med mange kunder, men som han desværre måtte se sig nødsaget til at lukke på grund af letbanearbejdet. - Det var hårdt at mærke nedgangen. Jeg anede i en periode ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre. Om jeg skulle fortsætte og tro på bedre tider eller flytte og håbe på en bedre fremtid et nyt sted i byen. Jeg valgte som sagt det sidste, og det virker som om, det var den rigtige beslutning. For jeg er super glad for at have åbnet salon på Bogensevej. En salon, hvor jeg har ansat Hibba. Sammen tilbyder vi at klippe og ordne hår på børn, kvinder og mænd, siger Jalal.

Nyt i byen: Letbanen var en hår(d) modstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce