Nyt i byen: Frisørpar åbner salon i hjertet af Odense centrum

Djani Pelo og kæresten Nathalie Evelyn har sammen åbnet ND Hair i Vestergade 21. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Frisørpar åbner salon i hjertet af Odense centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Djani Pelo og Nathalie Evelyn udlever sammen drømmen om egen salon

Djani Pelo og hans kæreste Nathalie Evelyn er begge uddannede frisører hos Trend of Hair Odense. Djani har 11 års erfaring som frisør og Nathalie 6 år. Sammen vil Djani og Nathalie udleve drømmen om at drive egen salon.

- Vi har gennem længere tid ledt efter et egnet lokale. I november fandt vi ud af, at der blev et ledigt lejemål i Vestergade 21, et lokale der blev ledigt, når en af Odenses ældste saloner flyttede derfra. Vi var ikke det mindste i tvivl om at nu var det nu, hvis vi skulle åbne salon sammen. Vi har åbnet ND Hair her i Vestergade 21. En lille hyggelig salon som ligger i hjertet af Odense centrum, siger Nathalie Evelyn.

ND Hair
ND HairVestergade 21

Ejere: Djani Pelo og Nathalie Evelyn

Tlf: 26803232

Facebook: ND Hair

Hjemmeside: www.ndhair.dk

Instagram: NDhairodense

Elsker frisørfaget

Djani og Nathalie betegner sig selv som to passionerede frisører, som virkelig elsker deres fag. For dem er det vigtigt, at man som kunde føler sig godt tilpas, og at kunden kan bruge besøget i deres salon til at slappe af fra dagligdagens stress.

- Vi tager os altid god tid til at høre kundens ønsker, og ud fra det giver vi en kompetent vejledning, inden vi går i gang med behandlingen. Så opnår vi det bedste resultat. Og resultatet skal være godt.

Vi er begge tidligere konkurrence frisører og har begge opnået gode placeringer til verdensmesterskaber, europamesterskaber, nordiske mesterskaber, danmarksmesterskaber og fynsmesterskaber. Vi vil altid være opdateret på tidens trends indenfor frisør- og modebranchen og deltager derfor løbende i kurser i både ind- og udland, siger Djani Pelo.

Frisør og barber

ND Hair er salonen, hvor alle er velkommen uanset alder og køn. Og udover de traditionelle frisørbehandlinger som f.eks. klip og farve, kan man også booke tid til en barbering. Djani har gennem de seneste år høstet stor erfaring som barber, da han har været med til opstart af flere barbershops i Odense.

- Jeg elsker arbejdet som barber. Det er fedt at kunne være med til at udøve det gamle danske barberhåndværk. Jeg giver en god gammeldags barbering med gammeldags barberkniv og varme håndklæder, siger Djani Pelo.

Hos ND Hair i Vestergade 21 benytter og forhandler Djani og Nathalie produkter fra Artego, der er et italiensk mærke, samt det hollandske mærke Reuzel. Frem til 10. marts gives der minus tyve procent på alle behandlinger

Nyt i byen: Frisørpar åbner salon i hjertet af Odense centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce